« Върни се назад Публикувано на 05.11.2017 / 12:10

БОБИ И ГОРИЛИТЕ ПОТРИЛИ РЪЦЕ – АХ, КОГО ЩЕ БИЕМ ДНЕС… ПЪК ТО – КАТАСТРОФА

бойко борисовВчера пък Боби, докато кака Му го фалеше по телевизора, спасил некви хора от катастрофа. Боби вика, че спрели, като видяли, че някой лакатуши по пътя, помислили, че пиян тъпанар застрашава живота на другите и на себе си, Боби и горилите потрили ръце – ах, кого ще бием днес… пък то – катастрофа.

Когато не реже ленти, не играе мачле или тенис, то за тенис е студеничко вече, когато не се снима с Макрон и Меркелката, Боби най-обича да помага на хората.

Понякога превежда бабички през улицата, друг път бърше сълзите на разплакано дете…. Тъкмо си беше помислил, че му е загубен деня без никъв героизъм и хоп – катастрофа. И аз си легнах спокойна – има кой да ни пази…

Като се събудих си пуснах телевизора, за да видя днес какви ще са му подвизите. Без това не мога. Изредиха се доста актьори и по двата ми любими телевизори. За Боби нищо, на пък много актьори се изредиха.

Лора Крумова, в разговор с Ивайло Христов обвини българите, че само 13% искали свобода, другите искат само салам. След това внезапно двамата решиха, че младите били много по-умни сега …. А де?!

Ивайло Христов изобщо не бе питан за нищо днешно. Там интелектуалците ги канят само за да си рекламират нещата, било то книга или филм, или някой концерт. Никви сериозни въпроси не им се задават.

„Не се срамувай, когато имаш хемероиди… „, това е рекламата, една от многото, която ми се наложи да гледам, защото исках да видя интервюто с прекрасната Ани Вълчанова… Представих си човек с наведени очи в метрото, тъжен, срамува се, очевидно има хемероиди, кво друго да му е!

Изгледах и репортаж на една кокошка, която била възхитена от веганите, щото предлагали революция и тормозят хората по Витошка.

После едно интервю… ох, няма да ви занимавам повече с глупости… Само ще ви кажа, че съвсем сериозно ни занимават с това какво мисли един травестит за Кевин Спейси, а Калин Сърменов имал снимка с Боби на стената си, защото Боби бил най-великия държавник и говорел на език крайно разбираем за хората, а накрая каза, че трябва да спрем да мислим толкова много за матрялното и да се позамислим за духа. Аха!

Виктория Тинтерова

Колаж: Матей Димов

«