« Върни се назад Публикувано на 03.09.2014 / 21:12

БНТ, не се страхувайте публично да наречете простака простак!

Бойко Борисов простакВ предаването на Димитър Цонев по БНТ Бойко Борисов нагло, арагонтно и истерично нанесе обиди на Драгомир Стойнев, атакувайки го по просташки начин, заради заекването на Стойнев. На стената си във Фейсбук възмутен Таско Ерменков публикува позицията си, изпратена до БНТ:

По повод простащината на лицето Борисов по БНТ си позволих да напиша и изпратя следното до директора на Дирекция „Информация“ в БНТ, г-н Даниел Чипев:
„Уважаеми колеги,
Днес, 03.09.2014 година, българският зрител бе свидетел за пореден път на невъзпитаното, граничещо с простащина поведение на бившия министър-председател и лидер на ГЕРБ по време на предаването „Още от деня“. Недопустимо е човек, заемал един от най-висшите постове в държавата да се обръща на „ти“ към политическия си опонент и да се гаври с негов физически недъг. Това не е първата проява на на това лице в ефира на БНТ. Сигурно помните, че и аз бях подложен на подобно според него унижение, което в крайна сметка характеризира нивото на този самозабравил се индивид, чийто единствен проблим сутрин е, кой ще излазе пръв от къщи – той или неговото его.Но това в крайна сметка е негов проблем, а хората нека гледат и мислят, дали това е идеалът им за държавен ръководител.
Причината да ви пиша е поведението на водещия, който дори не се опита да озапти разпасалия се ииндивид, който интересно как успява винаги да се включи по телефона, при положение, че на обикновенния човек това му се случва като шестица от тотото.
Колеги,
Моля ви, не профанирайте предаванията на националната ни телевизия. В крайна сметка и от вашето професионално поведение зависи качеството им, от вашите реакции зависи и поведението на участващите и не се страхувайте публично да наречете простака простак.
С уважение
Таско ЕрменковТаско Ерменков”
Afera.bg

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«