« Върни се назад Публикувано на 18.04.2014 / 13:07

БЛЪСКОВ ДА СЕ ПАЗИ, ДА ГО ХВАЛИ НЕДЯЛКО Н. Е ВСЕ ЕДНО ДА ГО СПОХОДЯТ 11 МИЛИОНА ИНТЕРВЮТА С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ

 

Голям възторг обзе лицето Недялко Недялков, който продължава истерично да пищи, че е „журналистически авторитет”. В нещо като коментар Недялко Н., издател на жълтакави медии, пъчи телеса колко разбира от … оцветени във фекално –жълто медии, по повод продажбата на „Труд” и „Жълт Труд” на Петьо Блъсков.

Лицето, което с фройдистка неистовост през ден крещи, че жълтия му сайт се четял от 7-8-10-11 милиона с тенденция утре да ни уведоми, че го четат 378 милиона, всъщност само си е признало що е за него журналистика:

„Труд“ бе оставен в ръцете на естетстващи момчета, дошли от „Капитал“, „Сега“ и други малотиражки. Понеже са много „хай“, те се гнусяха от „масовото“, „жълтото“, „чалгата“, по-агресивната графика, едрите заглавия, блоковите шрифтове. Забиха вестника в посоката на умозрителните коментари, европроблематиката, дребнотемието и…го докараха до 25 – 30 000 тираж, половината от които непродадени.

Тези момчета никога няма да проумеят, че за българския читател кризата в Украйна е далеч по-маловажна от убитото момиче в Поморие, предсказанията на Мая Попова за нов земетръс или интригата „на колко години става всъщност Лили Иванова“.

Да, сигурно е много еснафско и долно за техните снобски мозъци, но това е положението, това е реалността, такъв е пазарът. Ако искаш да се пишеш за издател или главен редактор, ако искаш изданието ти да се самоиздържа, а не постоянно да чакаш на държавни дотации или европари, трябва да следваш правилата му.”

Очевидно според Недялко Н. да НЕ си лайняно-жълт е „еснафско” и „снобско”, а да НЕ напишеш днес поне 15 дописки, копнати, лъжовни, нищещи гащи, годините на Лили Иванова, или идиотски световни конспирации, че зад всеки смъртен случай стоят страховити убийства и заговори, направо си е „реалността на пазара”.

Удоволетворени сме, че „журналистическият авторитет” Недялко Недялков чистосърдечно си призна като как си вади парите и като каква „журналистика” прави.

А Блъсков да внимава. Лице като Недялко Н. да го хвали е все едно да го споходят 11 милиона интервюта с Делян Пеевски. Обаче предварително написани и уговорени – до запетаята. Както се случва в някои сайтчета. Ако не вярва да пита Пеевски, той е истински словоохотлив по пик-ови теми и страхотно се забавлява.

 Afera.bg

 

 

 

«