« Върни се назад Публикувано на 15.12.2021 / 13:11

БЛОКИРАЙТЕ, РАДЕВЦИ, БЛОКИРАЙТЕ! АМА ПОСЛЕДНАТА ДУМА ЩЕ Е НАША! НЕЩАСТНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ!

Вчера под пост на Богомил Бонев във Фейсбук, в който той коментираше фамозното участие на една нова министърка, която и бе по-важно да изглежда добре по телевизора, видно от всичките и мимики и погледи към монитора, написах лаконичното, като коментар: „Тая е тъпа като гьон“.

Не спят обаче радевците, радевите тролове и радевите дансаджии на пъ-пъ-то, което може и да си го четете като прости п…, въобще както искайте си го четете, и баааааам! – вече съм блокирана за още един месец нито да пиша, нито да коментирам на основния ми профил във Фейсбук.

Да кажеш за някого, че е тъп било „малтретиране и тормоз“? Ай сиктир, бе драги зрители!

Преди това придвидливо, без никакво обяснение, блокираха и функцията ми да споделям по групи.

И това само десетина дни след като по време на изборите отново РАДЕВИТЕ ИЗМАМНИЦИ ме блокираха за един месец!

Блокирайте, Радевци, блокирайте! Това ви е „свободата на словото“ – нито думичка против вашите капии.

Толкова е акъла на „зелените чорапи“.

Ами тъпа е! И е тъпа като гьон! И никой не може да ме „блокира“ да мисля и да кажа това, което мисля. Че е тъпа като гьон!

Блокирайте! Ама нали се сещате, че последната дума ще е наша! И насраните ви голи задници ще лъснат като тиган на месечина.

Нещастници.

П.П. Минути след като бе блокиран основния ми профил във ФБ, блокираха и втория ми профил пак за един месец, пак заради „малтретиране“, защото съм написала, че журналята, които спяха и се лигавеха с Боко, сега лигавят и се дупят на новата власт на Радев.

Тормоз? Хахаха!

Непрекъснат ТОРМОЗ ОТ МРЪСНИЦИТЕ НА РАДЕВ И КОМПАНИЯ – това получавам както аз, така и сайта ми АФЕРА!

А „тормозените“ и малтретираните“ ваят новата линия на подмазване и близане на задници на Радевите измамници, наплащат ги за това и ги ползват като пешкири.

Жалки плашипутарници! Не мой да ни уплашите.

П.П. Час по-късно бе блокиран и третия ми профил, направен по неволя, заради блокираните други два! Късопишковци, радеви „Зелени чорапи“, шубе ли ви е?! Шубето е голям страх! Нещастници!

 

Веселина Томова

«