« Върни се назад Публикувано на 15.10.2021 / 22:16

„БЛИЗНАК“ СРЕЩУ „СТРЕЛЕЦ“?! КОФТИ НАХАКВАНЕ, ДРАГИ МИ, РАДЕВ! И ДА СРУТИШ „АФЕРА“, СТРЕЛАТА ЩЕ ТИ ДОЙДЕ ОТ ТАМ, ОТКЪДЕТО НАЙ НЕ ОЧАКВАШ!

Девети ден сайта АФЕРА е подложен на брутална, свирепа хакерска атака, поръчана и платена от сегашните управленски кръгове. Без никакво съмнение.

Атаките стартираха веднага след остри публикации, разследвания и разкрития на сайта АФЕРА за сегашните управляващи, чийто ментор е Румен Радев. Разбира се, и в навечерието на предизборната кампания.

Атаките са професионални, ежедневно търсят начин сайта АФЕРА да бъде свален и заличен, ползват всякакви дестинации и умишлено вредят на сайта АФЕРА, на читателите и на рекламодателите.

Бруталните атаки са ежедневни, денонощни и целта е сайта АФЕРА да бъде срутен, ако е възможно – заличен, така че на „арената“ да останат единствено мисирките, които от лизане на задника на Боко Тиквата се преместиха с усърдни езици към задника на Румен Радев и „почЕтените“ му.

Безапелационно е ясно къде се крият поръчителите, които апропо и плащат за поръчката. Защото нито един хакер по света не работи „ползу роду“ или за „връщане на държавността“, хакерите работят единствено по поръчка срещу пари!

Досега девет дни бая кинти извадиха поръчителите, които лелеят заличаването на сайта АФЕРА. И очевадно се изнервят, мноооого се изнервят. Атаките стават все по-агресивни, а когато човек е изнервен, ама много изнервен, прави грешки. Груби грешки.

Та така и с хакерите. Очевадно притиснати от поръчителите, че сайта АФЕРА не умира, мама му стара, хакерите започнаха да правят грешки. Които водят до следи.

Силата и агресията никога не водят до краен положителен резултат, пичове, от нас да го знаете. И винаги се обръщат срещу онези, които ги поръчват и срещу онези, които ги употребяват.

АФЕРА  е подложена на обстрел и е сама на барикадата. Всички „почтени“, „новоморални“, „демократични“ и всякакви други измекяри и курви, без никакво извинение, се правят на утрепани. А се правят на утрепани, защото са заети да олигавят новата власт, а я лигавят, защото те слугуват винаги на всяка власт – преди на Тиквата, днес на Зеления чорап.

АФЕРА никога не е мълчала на никого и не е мълчала за никого. Били сме винаги опозиция на ВСЯКА власт, защото ако си журналист, никога не трябва да бъдеш проститутка.

Атаката срещу АФЕРА показа нагледно и нагледно лъсна как точно тези, които днес ви лъжат нагло, лицемерно и позорно, че са за „битка с корупцията“, за „свобода на словото“ и прочие, и прочие, поръчаха, платиха поръчката и подложиха една свободна медия на хакерски линч.

Още, когато получих информация преди месеци, /за това писа АФЕРА/ и то в актуално време как новата власт обсъжда да ме постави на външно наблюдение, заедно с няколко близки до мен лица, беше ясно, че тръгват на война и с мен, и със сайта АФЕРА.

Сърбят ме пръстите, драги ми, Радев, да ти торпилирам селския шеф на ДАНС, личен твой авер, написвайки в прав текст от кого изтече информацията към мен, че умуват за „външно наблюдение“, че да „разберат кои са ми източниците“. Но! Еще не вечер…, драги ми, Радев!

Всичко друго може и да съм, но едно е категорично – боец съм! И воин! Воин, драги ми, Радев, не зелен чорап! Щом имате кинти,  а очевидно някой не жали парите в името на това АФЕРА да бъде убита, пръскайте ги и по хакери за поръчки срещу АФЕРА, без бой няма да се дам, а и Боко преживях, че тебе ли?!

И не се нервете толкова, че удряте на камък. И правите фатални грешки! Предупредих ви открито и че, който се ебава с АФЕРА, си го получава! Но! Еще не вечер…

Прокуратурата вече е сезирана за бруталната хакерска атака срещу сайта АФЕРА и ще бъде образувано досъдебно производство.

Не, че сме очаровани, че в България ГДБОП са онези, които обикновено „разследват“ подобни престъпления, но… Но! Неведоми са пътищата Божии и Божиите инструменти.

„Близнак“ срещу „Стрелец“?! Кофти нахакване, драги ми, Радев. Ама много кофти. И АФЕРА да срутиш, стрелата ще ти дойде от там, откъдето най не очакваш!

Веселина Томова

«