Публикувано на 10.06.2021 / 14:29

БЛИЗНАКЪТ НА ВЪРХА НА ДВОЙНИЯ СИ СТАНДАРТ. НЕ СЪМ НИТО ПЕПЕЛЯШКА, НИТО ЛЕЙКА, НИТО СЪМ БАНАН

Румен Радев:

Тази Инициатива се развива в съвсем друго време и геополитическо пространство. Аз затова ще започна какво не е Инициативата „Три морета“, защото вървят всякакви спекулации как виждате ли това е политиковоенен съюз срещу Русия. Нито е съюз, нито е военен, нито е срещу Русия“, добави Радев.

„Следваща спекулация е как тази инициатива целяла да отреже тръбите на руския газ от изток на запад. Страшно нелепо е това да се твърди точно в страна, участничка в тази инициатива, където една тръба, наречена „Турски поток“ мина със завидна скорост през България и не само мина, а и ние българите платихме за нея до стотинка, влизайки в дългове, за да пренесем безплатно руски газ от Турция до Сърбия.“

А аз не съм нито Пепеляшка, нито Снежанка, нито Лейка. И не съм балерина, не съм стюардеса, нито съм банан.

Близнакът на върха на двойният си стандарт! На върха на поврътливостта си.

Анастасия Гешева

П.П. Донка Стоянова: Този си мисли, че ядем доматите с колците.

Коментари 41 за
“БЛИЗНАКЪТ НА ВЪРХА НА ДВОЙНИЯ СИ СТАНДАРТ. НЕ СЪМ НИТО ПЕПЕЛЯШКА, НИТО ЛЕЙКА, НИТО СЪМ БАНАН”

 1. кой каквото прави за себе си го прави. Това напълно се отнася за Прездинта Радев. той ни може да избяга от себе сформирал се в условията на тотално слагачество, започнало до си развива след ИСТОРИЧЕСКИЯ АПРИЛСКИ ПЛЕНУМ 1956 г. Той утвърди подмазвачеството и слагачеството като основен метод и начин за кадрово израстване, при едно важно условие – ДА СИ МЕКОТЕЛ и ПО-НЕКАДЪРЕН от НАЧАЛНИКА СИ. навярно след години Нинова ще разкаже истината и подробности по издигането на кандидатурата на Радев за президент. Това, че не се утвърди като лидер, като водач на нацията за по-добро бъдеще и енергичен воюващ срещу корупцията и безаконието е факт. Изглежда ме липсва собствена увуреност за решенията и използва пробутани му „съветници“.

 2. Версията, по която вече работи разследването за гибелта на м-р Терзиев е тази, че изтребителят се е взривил преди падането в морето.
  Как така се е взривил?
  Пожар не е имало и м-р Терзиев не е докладвал за това.
  Опитен летец веднага ще докладва и след оценка на ситуацията ще насочи самолета в безопасна посока и ще се катапултира.
  Значи взривяването е причинено от нещо друго.
  Боеприпас от комплекта?
  Не, категорично НЕ, защото на самолета е било подкачено необходимот въоръжение за поразяването на падащата въздушна цел и НИЩО ДРУГО !
  А дали самолетът на м-р Терзиев не е поразен от ракета „земя-въздух“ ?
  Доста вероятно!
  А какви и чии ПВО комплекси са били в този район?
  Има ли регистриран пуск-официално и неофициално?
  Кой е командирът на ПВО средствата, следяли този район на учението?
  Постъпил ли е доклад за пуск на ракета в командния щаб на учението?
  Г-н служебен министър на отбраната на Република България, настоятелно моля за отговор на тези мои въпроси и ако сте мъж с достойнство и чест, трябва да отговорите!
  Може да съм от село, ама е авиационно село, г-н министре и като съм пасъл овцете на къра, все нещо съм видял и научил за авиацията.

  1. Последното интервю на майор Валентин Терзиев за Военния телевизионен канал-https://www.dunavmost.com/novini/poslednoto-intervyu-na-maior-valentin-terziev
   Вечна памет!!!

 3. За каква нова СВЪРЗАНОСТ говори Радев?!

  Тези 12 държави и в момента сме свързани, ама супер СВЪРЗАНИ – политически, икономически и социално!
  В ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ!

  Ползваме ОБЩИ законодателство, европейска конституция, между някой държави няма дори гранични пунктове има Шенгенско пространство, пазим заедно границите си Източна и Западна Европа, ползват се здравни услуги, социални помощи и пенсии се изплащат навсякъде в държавите членки на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.

  От двайсетина години ЕВРОПЕЙСКИТЕ фондове подпомагат новоприетите държави от Източна Европа да се РАЗВИВАТ икономически – инвестира се и в инфраструктура, и в енергетика и селско стопанство, образование и прочие…

  Та каква още нова свързаност ще сВРЪЗВАМЕ с тази „инициатива“ Три морета само между 12 държави?!

  Никой и нищо НЕ ПРЕЧИ на партньорството със САЩ и БЕЗ тази „инициатива“!
  Нали сме в НАТО, войските ни са общи.

  Никой не пречи „цифровите и енергийни гиганти“ , както казва Радев – да заповядат да инвестират и БЕЗ ТАЗИ ИНИЦИАТИВА!

  Законодателството ни е ОБЩО ЕВРОПЕЙСКО имаме ОБЩ ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО и Съвет
  и
  всякакви намерения да се пишат и приемат нови 12 межуддържавни споразумения е,

  не просто РАЗДЕЛЕНИЕ на ЕВРОПА, а направо предателство към Единството на Европа!

  И както написали тези СМЕЛИ ЖЕНИ по-горе – ние българите не сме нито банан, нито лейка, нито ядем колците с доматите… ама ако трябва да угодим на БРАТЯТА ще станем и банан, и лейка и ще ядем колци…., така ли, Радев?!
  ………………….

  Няма народ на Планетата, който днес в 21-ви век да не иска да живее в мир, разбирателство и взаимоизгодно сътрудничество между ВСИЧКИ държави ….. РАВНОПРАВНО, а не в угода на един или друг!

 4. Ние трябва да сме твърдо против всички ,които ни откраднаха кашкавала през годините !
  Затова е много наложително да се съюзим с нови сили ,които не са яли кашкавала ни ,но със сигурност ще го изядат до шушка в бъдещите ни отношения.
  На нас винаги ни изяждат кашкавала .
  Но добрата новина е ,че сме свикнали.

  Венсеремос.

 5. На 9 юни („един хубав ден за българската демокрация“), когато преди 98 години физичските и духовните предшественици на днешните дерьмократи скромно и по дерьмократичному отрязаха главата на премиера на Царство България Александър Стамболийски, Триморският съпруг на палавата Деса пропусна да се обърне към нацията?

  „ПОМНИ 9-ТИ ЮНИ, ПАЗИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ”
  https://archivek-p.org/08/%E2%80%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-9-%D1%82%D0%B8-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8-9-%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8%E2%80%9D/

 6. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

  Позицията на Афера и на всеки разумен човек е, че няма само един виновен, а всички са виновни до един.Но особено много Радев, защото той сега има цялата власт, а единственото, което прави, е не да сменя системата, а да сменя една мафия с друга и едни изроди с други.Неговата хунта не работи в полза на нацията, а само за оставането му на власт.
  И всеки, който мисли, че само Тиквата е гадина, а Льотчика е герой, яде доматите с колците.

  1. Ало, г-н Желаещият, не ми пука за Льотчика и дивотиите му! Ще си носи кръста и той!
   Само, моля, не слагайте знак за равенство между различните хора,особено за тези, които доказано играят в престъпни схеми!
   Борисов довчера е бил в комбина с лица, попаднали под санкциите на американците, а вие слагате знак за равенство между него и…други хора.

   Това нито е морално, нито юридически издържано.

 7. Братовчедът Тайпи , Карадайъ, Доган, Пеевски, Борисов и Каракачанов са екземпляри от едно котило- антибългарското.

 8. Льотчик-мльотчик…да духа триморската супа!
  Кво правим с избитите 43000 животни, които не са страдали от африканска чума?
  Трябва ли за назидание да се разпори п*тката на бившата земеделска министърка Десислава Танева заради избитите здрави животни?

 9. От Съвета на Европа настояха България дa позволи ОМО „Илинден“
  Комитетът е изразил дълбока загриженост
  10 юни 2021, 21:02, oбновена в 21:07
  От Съвета на Европа настояха България дa позволи ОМО „Илинден“
  Източник: iStock
  Комитетът на министрите към Съвета на Европа настоя България да отправи послание на високо равнище за свободата на сдружаване на Обединената македонска организация (ОМО) „Илинден“ и други подобни сдружения. Това се посочва в превод на решението от заседанието, посветено на правата на човека тази седмица, посочва БТА.

  Комитетът е разгледал изпълнението на групата решения ОМО „Илинден“ и други, отнасящи се до необоснованите откази на националните съдилища през 1999-2015 г. да регистрират сдружения, чиято цел е била да постигнат признаване на „македонското малцинство в България“, пише в текста.

  Комитетът е изразил дълбока загриженост, че въпреки неговата междинна резолюция, последните искания за регистрация, внесени от сдруженията-жалбоподатели, отново разкриват проблеми по прилагането на формалните законови изисквания, което изглежда непоследователно или на основания, постоянно отхвърляни от Европеиския съд.
  Сред тези основания се посочват възможността сдружаване, отстояващо съществуването на „македонско малцинство“, да застраши единството на нацията. Затова Комитетът отново подчертава необходимостта от съобразено с Конвенцията по правата на човека разглеждане на всички нови искания за регистрация на сдруженията-жалбоподатели или подобни сдружения.
  Комитетът отново подчертава необходимостта от приемане на законодателни или други подходящи мерки, които да наложат по-широкообхватно и по-ефективно задължение на Агенцията по вписванията да дава указания на сдруженията за поправка на заявленията и документите им за регистрация, както и да установява всички неточности в заявленията и документите за регистрация, за да помогне на сдруженията да подадат подходящи искания за регистрация.

  Комитетът отбелязва като положителна стъпка писмото на министъра на правосъдието, с което се иска от Агенцията по вписванията да изготви допълнителни методически указания за служителите по регистрацията и насоки за сдруженията, и насърчи властите бързо да изготвят тези документи. Комитетът отбелязва, че повече от 15 години след първото решение по тази група дела редовно се отказва регистрация на сдружения, целящи „постигане на признаването на македонско малцинство“, и това изглежда поне отчасти се дължи на по-широк проблем, свързан с неодобрението на техните цели. Комитетът призовава властите да отправят послание на високо равнище към съответните заинтересовани страни и институции за изискванията за изпълнение на тези решения, особено че на такива сдружения не следва да се отказва регистрация или да бъдат подлагани на процедури за прекратяване на основания, оспорвани от Европейския съд по правата на човека, свързани с техните цели.
  Секретариатът е посочил, че би било полезно да се поясни, че макар тези решения да не пораждат задължение за признаване на група граждани като малцинство, националните власти не могат да отказват регистрация на сдружения или да ги прекратяват с обяснението, че отстояването на определено малцинствено самоопределение прави устава им незаконосъобразен или противоконституционен. Комитетът е решил да възобнови разглеждането на тази група дела на заседание през март догодина.

  1. Кувейт- територия която е била част от Ирак???Език- арабски!!!

   Ирак с основен език- Иракский (месопотамский) диалект арабского языка (араб. لهجة عراقية, عراقي‎) — континуум взаимопонятных разновидностей арабского языка, сложившихся на основе бедуинского диалекта[1] и распространённых в Ираке, а также в Сирии, Иране, Юго-Восточной Турции и среди представителей иракской диаспоры за рубежом. Общее число носителей — 15,1 млн человек (из них 11,5 млн в Ираке)[2].

   Значи само за Скопие няма Български език с Вардарски диалект а също и за ЕВРО-пейците!!

 10. Радев е в твърде неизгодно положение:
  1. Преди няколко дни Румен Петков му каза, че самолетите не се подържат и ще има бели…и белата за огромно съжаление стана.
  2. ББ плати няколко милиарда за самолети на картинка….сега самолети няма…ясно е, че няма и да има, но Радев няма как да скочи на господарите си. Не е лошо да го питат: Кво става, ще купуваме ли още Ф-ове? Нали е „натовски генерал“? или е „ориенталски слуга“?

  1. Народът, разбира се ще проспи всичко това, нали Льотчика е новия месия? А БГ народецът все чака да го „уредят“ и да го „оправят“.

  2. Ако става НА въпрос, то той зеленясалия чорап №1 е и натоФски генерал и е тРуцки слуга , ама БАШ си е американски Лакей .

   Вижте го на кандрото как вдъхновено слушка какво му нарежда янкито от катедрата и как одушевено е застанал мирно от дяснта страна на началник си – резидента на ЦРУ в България .

 11. Иван Гешев дали дондурка Сиса Милева ?

 12. Рaдeв дa cпрe дa лъже. Достатъчно анализи излязоха. И бабите на село разбраха, че „Три морета“ е военен антируски проект, чия e идeятa, кoй я възкрecи и c кaквa цeл. Имaмe cи прeзидeнт Лицeмeр, кoйтo eдин дeн прocи пaри зa вoйнa c Руcия, cмятaйки, чe трупa aктиви в пoлзa нa мeждунaрoдния cи имидж, нaй-вeчe утвърждaвaйки ce кaтo пoдлoгa №1 нa aмeрикaнcкитe oкупaтoри, a нa другия ce кaчвa нa Шипкa, зa дa мaми, чe e руcoфил, бeз дoри дa cпoмeнe Руcия и ocтaвилитe тук кocтитe cи зa cвoбoдaтa ни руcки вoйници. Радев си изпя песента. Втори мандат – на куково лято…

  1. За жалост промити мозъци, сляпо вярващи на един лъжец и измамник, има твърде много, за да разчита Зеления чорап да остане на власт.Друга любима опорка на льотчиковите ибрикчии е тая, че тоя негодник нямал алтернатива.
   Поне 20 българи по-достойни има, и в тая връзка наистина е добре вместо да се спори с малоумниците от сектата на фатмака от седмия ден, да се предлагат възможни варианти за президент.

 13. Особено противна опорка на овцете, блеещи в стадото на пастира от НАТО е, че само гадните гербери псували по президента.Конкретно за това ослушване пред Америка, само за да остане на власт, негодуванието е всеобщо и е от фенове на всички партии.
  Коментарите в сайтовете днес ясно го показват, особено тия в Гласове, където от 61 коментара по темата досега само 2 са в подкрепа на Радев.А падението на отходната яма Фрогнюз, ибрикчия номер едно на Масона, е пълно.Тая тема, изявлението на Радев днес, изобщо я няма!!!За да не могат читателите да псуват льотчик Радев.
  Оставането на власт на Радев ще е пагубно и е време да мислят партиите за достойни кандидати, но всички са си сврели главите отзад и умишлено разчистват пътя на тоя.

 14. Помните ли баба Дора с козичките?
  Стандартът тук и там из родината, простиращ се десет и повече години назад във времето, май-май ще се окаже троен.
  ВАС е взел решение, че е нямало чума по животните в Странджанско, когато преди три години бяха избити 43 000 здрави животни, без да са болни.
  И какво правим сега?

  1. Вярвам на Ран-Ът, 9/11, Ковидизацията и Магнитването каза:

   Същото което ще стане и като се докаже С-19 измамата – нищо! Виновните винаги са от друго място…

   Вниманието ни ще бъде запушено от нови „предизвикателства“

   И така, докато банкстерската система и насадената илюзия за доверие към шарените хартиѝки не бъде заменена с технологии за директна размяна на стоѝности.

 15. Лъжи, лъжи и пак лъжи казва Р.Радев ! Той отдавна обяви, че е натовски генерал, но пропусна, че е действащ масон. Масоните нямат родина ,Те работят срещу нея щом господарите им наредят. Така сега с операция Триморие ни постави в списъка на неприятелските държава за Русия. Ето извадки от инфо на БГНЕС :
  „Проамерикански блок в Европа срещу Русия“
  По време на срещата през май 2021 г. в Букурещ 9 държави – бивши членове на Варшавския договор от Централна и Източна Европа /формат Б 9/ подписаха Съвместна декларация, в която беше посочено, че деветте държави – прибалтийските, Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния и България ще обединят усилията си, за да осигурят, където е необходимо, „силно, надеждно и балансирано военно присъствие“ на НАТО в региона. С тази декларация 9-те държавни глави вкл. ненашият Румен Радев остро осъждат саботажните /експлозиите на складове с боеприпаси преди 7 г в Чехия и в България преди 9 г./ и агресивни действия на Русия /анексиране на Крим след законно проведени избори/.на територията на Алианса.“
  Търси се усилено претекст, повод за война с Русия ,защото „войната ет яхната жътва“
  Каква гавра с истината!

  1. желаещ да опознае ауспуха на льотчика каза:

   За масоните няма нищо по-важно от интересите на ложата и върховния шеф майстор,в случая за масон Радев интересите на брат зидар Гергов.

 16. Протест против своеволията на американските войски в България – 4 юни 2021 г.
  (видео и снимки)
  https://www.youtube.com/watch?v=hMaQJAbliaM&feature=emb_logo
  На 4 юни пред посолството на САЩ в София се проведе протест под надслов “Против своеволията на американските войски в България”. Протестът беше организиран от Движение “23 септември”. Събитието се състоя по повод на станалия известен случай в пловдивското село Чешнегирово, където войници в пълно бойно снаряжение незаконно и безцеремонно нахлуха в производствен цех в Чешнегирово, Пловдивско. Те изложиха на опасност живота и здравето на български работници, едновременно с това погазвайки българското законодателство.
  http://septemvri23.com/protest-protiv-svoevoliyta-na-amerikanskite-voiski-v-bulgaria-4-iuni-2021-video-snimki/

 17. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Как чичо Сам произведе Триморския масон във висш офицер, без да е виждал жив български войник:
  3-та авиационна база (в Граф Игнатиево), единственото изтребително „съединение“ в състава на Българските ВВС, е наследник на Деветнадесети изтребителен авиополк – 19-и ИАП (в Граф Игнатиево). 19-и ИАП е създаден е през март 1951 г. като част от Десета изтребителна авиодивизия (10-а ИАД) и е базиран е на летище Граф Игнатиево.
  Когато Триморският масон става бригаден генерал, под негово комадване има 7 летящи машини в една изстребителна ескадрила.
  В 19-и ИАП от 1951г. до 1994 г. при до 54 летящи машинии и три изстребителни ескадрили (Як-11, Як-17 и Як-23, МиГ-15 и УТИМиГ-15, МиГ-17ПФ, МиГ-19П, МиГ-19П/ПМ, МиГ-19С, МиГ-21Ф-13, МиГ-21бис), командирите са с войнско звание от капитан до подполковник.
  Званията на командирите са: кап. Симеон Симеонов (11 май 1951 – 29 септември 1951) кап. Драган Драганов (29 септември 1951 – 19 ноември 1953) майор Таньо Калудов (19 ноември 1953 – 13 март 1956) майор Сава Нецов (12 февруари 1956 – 20 ноември 1957) майор Димо Димов (20 ноември 1957 – 22 август 1960) подп. Милан Василев (1960 – 1964) подп. Тодор Трифонов (2 октомври 1964 – 5 октомври 1966) подп. Георги Разсолков (5 октомври 1966 – 1 октомври 1969) подп. Вълко Вълков (1 октомври 1969 – 10 септември 1972) подп. Любен Леонидов (30 септември 1972 – 28 септември 1976) подп. Евгени Стаменков (1 октомври 1976 – 2 октомври 1978) майор Илия Синапов (2 октомври 1978 – 15 септември 1980) майор Стефан Попов (15 септември 1980 – 1 октомври 1983) подп. Христо Йовчев (10 октомври 1983 – 30 септември 1986) подп. Георги Виденов (30 септември 1986 – 4 март 1988) подп. Димитър Цветков (4 март 1988 – 16 септември 1990) подп. Любен Лозанов (16 септември 1990 – 30 август 1992) подп. Симеон Симеонов (1 септември 1992 – 1994)

  Коментарите са излишни.

 18. ЕТО, АЗ ИМАМ ЕДНА ПО ДРУГА ИДЕЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ.ЗАЩО НЕ СИ НАПРАВИМ В ТОЗИ САЙТ ЕДИН ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ И ДА ИЗДИГНЕМ ЖЕНА ЗА ТОЗИ ПОСТ, ПРИМЕРНО ЕДНА НЕШКА РОБЕВА, ИЛИ ЕДНА РЕНЕТА ИНДЖОВА. Е, НА МЕН ЛИЧНО МИ ДОПАДА И ТОМОВА, НО ПЪК НЯМА КОЙ ДА ВЪРШИ,, МРЪСНАТА РАБОТА,,

 19. На снимката отчетното събрание – как американците свалиха “ вражеския“ МИГ29 и как зелените вмирисани чорапи дадоха курбан българкия летец на американците !

 20. Още по-противни от факта, че в мерака си да остане на власт Радев поставя личните си интереси над националните, са лъжите, че Три морета не били нищо лошо.
  Достатъчно анализи излязоха за това Триморие, че е военен антируски проект, обосновани подробно от специалисти, но тоя продължава да дърдори безумия, защото разчита именно на тия промити мозъци, които ядат доматите с колците и които вярват на тоя изпечен лъжец.
  Треска го тресе, че това Триморие ще му коства втория мандат Льотчика, но ако в тая държава има разумни хора, ще го пратят наесен да си гледа Деса извън президентството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *