« Върни се назад Публикувано на 27.11.2023 / 18:24

БЛАГОДАРЯ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ СИЛИ НА БЪЛГАРИЯ, ЧЕ НЕ НАПРАВИХА Г-Н ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС, А ГО ЗАПАЗИХА ЗА ПРЕМИЕР!

Едва сега ми се избистри картинката. Едва сега всичко ми стана ясно…Чак днес разбрах историята в нейната пълнота и гениална завършеност.

И всичко това – след куп години на потни умоблъсканици и безсънни нощи, през които привилегированият ми ум така и не можеше да разбере защо демократичните сили на България не позволиха на г-н Пеевски да стане шеф на ДАНС през 2013 година. Днес обаче вече знам!

През цялото време са го пазили за премиер!

Искали са първо лично те да дойдат на власт, а после лично, именно те, да направят от г-н Пеевски министър-председател. За да може след това той в цялата си пълнота да разгърне своя многообразен спектър от държавнически решения и потенциал. Щото, помислете: то, в ДАНС к`во?! Само попове, шпиони, наркотрафиканти, джихадисти и подобни глупости…

А премиер? Съвсем друго е!

Губи ми се само едно последно парченце от пъзела, а то е: в кое кафене в Разград г-н Прокопиев измисли този план? В това до площада или в онова до автогарата? Където и да е, обаче, евала, г-н Прокопиев! Сега благодарение на Вашия красив ум, г-н Пеевски днес ще има възможност да ни вкара навсякъде. От Шенген, до на кучето в гъз@.

Нещо повече: под негово ръководство ние може да станем дори част от САЩ! 51-ят щат! Представяте ли си каква чест! Асен Агов, ако чуе, ще се подмокри.

Неведоми си пътищата на демократичния прогрес. Гледаш го тъп пед@л, а той гений! И тук не говоря за Асен Василев.

Васил Петев

www.mediamall.info

«