« Върни се назад Публикувано на 13.07.2022 / 17:38

БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОБЩИТЕ УСИЛИЯ НА „ПП“, ПРОКУРАТУРА, РАШКОВ И ЕК БОКО ТИКВАТА БЕ ИЗПРАН! ПОД ДИКТОВКАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЧОРБАДЖИИ! ТАЗИ КОЛОНИЯ Е УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯ, ВКЛЮЧВАЩА АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ И ПРАВОСЪДНИ ЕЛЕМЕНТИ!

Боко Тиквата е изпран окончателно!

Това се случи под диктовката и съдействието на американските чорбаджии на Колонията България, благодарение на:

  1. Американските чорбаджии, които стиснаха за топките всички, които можеха и трябваше да разследват зулумите и аферите на Боко Тиквата. Да, „разследваха“ ги така „правилно“, че да го изперат!
  2. Прокуратурата, която си свърши работата точно така, както трябваше, „правилно“, за да изпере Боко Тиквата. Под диктовката на американските чорбаджии. Под същата диктовка същата прокуратура не пипа никого и от „Простокировото“ правителство и изобщо никой, който краде, мами и е свързан с Властта!
  3. Нарцисът празнодумец и нефелник в МВР Бойко Рашков, който сътвори най-идиотския арест, който и кретен не можеше да направи, без никакви доказателства и правно основание, като по този начин изпра Боко Тиквата. Пари да бяха плащали на най-големия идиот, нямаше да го направи така, точно както „правилно“ го направи Рашков.
  4. „ПП“ и цялата им коалиционна компания, които с всичките си неадекватни, безумни, тъпанарски действия, буквално изписаха веждите на Боко Тиквата и кохортата му. Цялото им управление бе всъщност с един единствен резултат – изпирането на Боко Тиквата и връщането му на бял кон.
  5. ЕК, в лицето на ЕНП депутат /и още куп мошеници там/, който изпълни поръчката да направи и тиражира пиар на Боко Тиквата, обявявайки го за невинен за „кюлчетата и чекмеджетата“, които били манипулация, което е пълна лъжа!

Тази територия – колония е управлявана мафия, включваща ВСИЧКИ политически елементи плюс правосъдните такива.

ВСИЧКИ СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА – БЕЗ НИТО ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ!

Не ги гледайте как УЖ се карат, и се ругаят, ТЕ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО ВСИЧКИТЕ /!!!/ – И ЗАД КУЛИСИТЕ СЕ ПРЕГРЪЩАТ В ИМЕТО НА ДАЛАВЕРАТА ОТ ВЛАСТТА, без значение дали управляват или са в „опозиция“.

Сега ще ви проглушат ушите как Боко Тиквата бил чист като сълза, а такива като АФЕРА са манипулатори.

КОЕТО Е ЧИСТА ЛЪЖА!

Изпраха го, както изпират и другите измамници от Властта, ВСИЧКИТЕ!!!, ЗАЩОТО СА МАФИЯ – и утре пак ще делкат кинти да пълнят чекмеджетата ЗАЕДНО – ВСИЧКИТЕ!!! – БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СА УПРАВЛЯВАЩИ ИЛИ „ОПОЗИЦИЯ“!

Да ви ебем у Властта, да ви ебем у Прокуратурата, да ви ебем у „опозицията“, да ви ебем у МВР -то, да ви ебем у ГДБОП-а, да ви ебем у Службите, да ви ебем у Европейската МАФИЯ /КОМИСИЯ/, да ви ебем у всички политически партии, да ви ебем у американските мръсници!

БЛЯДЬ!

Веселина Томова

«