« Върни се назад Публикувано на 19.03.2022 / 9:26

БЛАГОДАРЕНИЕ НА МИКИ МАУС ГРУПАТА НА ОДЗ ЕЖКО БЕЖКО В СЕЛО РУМЕНОВО, ПОЛОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ СТАВА МНОГО ПО-ЛОШО!

Сега открито се видя, че правителството на Мики Маус, инженирано и акуширано от Румен Радев и Херо Мустафа, не само НЕ ИСКА, но и НЕ МОЖЕ, ДОРИ ДА ИСКА, да реши болезнения въпрос със гербаджийското задкулисие и прави нещата в България още по-сложни, отколкото бяха.

Значи да се знае, благодарение на Мики Маус групата на ОДЗ Ежко Бежко в село Руменово, положението на България от лошо става много по-лошо!

Обяснявах, разяснявах, настоявах, че това е и нищо друго няма да стане, не, народът си вярва в някаква промяна. Ми вярвайте си!

Днес виждаме поредните порции масово къпане в блатото чрез едно и също бълтавене кой какво казал, на кого го казал, как го казал, по какво го казал, онзи какво му отговорил, как му го отговорил, какво като му отговорил и прочие. Аз разбирам, че невероятно много хора обичат тези блатни бани, в тях те се изживяват като някакви разбирачи, капацитети и добиват смисъл в собствените си очи и очите на другите, че единствено в тези блатни бани мнозина могат да съпреживеят себе си като нещо съществено. Познавам хора, които от години клечат в тази кал и със страхотно удоволствие се киснат в нея, прехвърляйки каналите с дистанционното от диваните си и попивайки всяка телевизионна дума като салфетка вода.

Само че, другари, това е сън. Сънувате, не се движите, нещата се движат, вие си клечите пред диваните и си мислите, че нещо става, а то нищо не става!

Нямаше и 24 часа, че да разбера, че арестите на Бойко и сие са бутафория, твърде вероятно за да се натиснат още повече пред високопоставеното посещение у нас. Разберете, България не я бръсне за слива нито ЕС, нито НАТО, нито никой! С тези хора на власт, с такива хора на власт – излъчените от яловите структури на стопяващата се жълтоплочкаджийска креслива и продажна клика, от омразните прозападни тролове, омръзнали на всички българи.

Разберете, тези хора не могат и никога няма да излъчат нещо живо и здраво! Христо Иванов, Атанасов, Слави Трифонов, Бойко Борисов, Иван Костов и сие, всичко това са блатни бълхи, мъртви и ялови. Какво очаквате от тях, аз не разбирам!

Затова и цялата сценка с Бойко предизвика само едно – още по-силно разкъсване на сценичната завеса, която служи да прикрие факта, че Румен Радев не променя нищо, точно обратното, натиква България още по-дълбоко в блатото. А за пикльото Киро даже няма да говоря. За хора с недостатъчности са отговорни тези, които ги поставят на ръчно управление да говорят като автомати. Даже ми става жал за този бездънно празен човек, болен по душа и тяло, мъртъв социално. Ще го изцедят и ще го изхвърлят на боклука.

В момента, вероятно във връзка с посещението на САЩ у нас, цари тотална цензура. Всичко е спряно, заглушено, блокирано. И затова не можете да разберете, че войната в Украйна вече приключва. Излазът на Азовско море вече е в руски ръце. Остава Киев. Руската операция върви към приключване. Не, не е спечелена от Зеленски!

В момента войната продължава само в телевизорите. И в информационните масиви, подавани към евро атлантическото население. Макар да си пробиват път и в най-заклетите тоталитарни медии в света информации как Украйна е на пътя на края си.

Две неща стават в момента.

Първо, в следващите 5 дни ще се реши въпросът дали Украйна ще стане НЕУТРАЛНА ЗОНА, или ще КАПИТУЛИРА. Това е реалността! Означава следното. Ще има неутралитет ако приеме условията на Русия от 15 точки, които бяха разгледани на предния кръг преговори. Ще капитулира, ако не приеме условията, защото тогава руснаците ще превземат Киев и ще се свърши. Само че ще е болезнено и тежко.

Второ, Западът в лицето на Байдън и Джонсън ВЕЧЕ СА В ЗОНАТА НА ПОСТУКРАИНСКИЯ МОДЕЛ. Тоест за тях Украйна вече не съществува. Аз доказвам от месеци, че дейностите на ЕС и НАТО по отношение на Украйна са думна завеса, лъжа, която има за цел да прикрие капитулацията на Запада пред Русия. Същата цел имат и санкциите.

Непрекъснато се разиграват някакви напрегнати събития, как чиновници хвърчат насам натам да помагат на Украйна, как се борят с Русия, как я побеждават….нищо общо с истината няма в това, нищо! Ще дойдат дни, когато всички ще го видите и ще разберете, че съм говорила истината.

Нито САЩ, нито Англия, нито ЕС имат намерения да воюват с Русия заради Украйна. НАТО не съществува, то е една опаковка, съдържание няма.

Лавров каза ясно, че всяка държава, която предостави на Украйна оръжие и то РУСКО ОРЪЖИЕ, ще бъде считана за военна цел на РФ. Да си знаете умни и красиви #КОЙ воюва и защо! И ако в България започнат да падат руски ракети, да не се чудите откъде са дошли, предатели!

Но!

Всички изброени имат намерение да продължават информационната война, контролът чрез медиите, контролът чрез финансите. Само че все по-малко ще им се получава, все по-слабо ще е успешно и все за по-кратко време.

Какво стана със сертификата, с който щяхме да живеем доживот? Без който нямаше да можем да дишаме? Създадоха една измислена сертификатна реалност, която просъществува само 4 месеца и се спихна.

Е, с Украйна и с демонска Русия ще стане същото.

Анастасия Гешева

«