« Върни се назад Публикувано на 13.06.2021 / 16:51

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАДРУВАНЕТО НА ПЛАМЕН УЗУНОВ СХЕМАТА ЗА КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ В ДОБРИЧ И ВАРНА – БЕТОНИРАНА!

На 9.06.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ ТОТАЛНО ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! ПРЕЗ ГЛАВАТА МУ НАЗНАЧИХА ЧОВЕК НА ГЕРБ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ДОБРИЧ, ПОКРИВАЛ ФАЛШИФИКАЦИИ И КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%be-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%83%d0%b7/

За директор на ОД на МВР – Добрич, благодарение на Пламен Узунов, бе назначен Явор Колев – ДОСЕГАШЕН ЗАМ-ШЕФ НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ.

На 9.06.2021 АФЕРА публикува:

РАДЕВ ПАК ТОРПИЛИРАН ОТ ПЛАМЕН УЗУНОВ! СЛОЖИХА „ЧЕСЪНА“ ЗА ШЕФ НА ОД НА МВР ВАРНА! А ЗА ЗАМ. ГОТВЯТ СКАНДАЛНО ПОТРЕСНИЯ „ЧАВКАТА“, ОТ КОЙТО ТРЪГНА „ЧЕРВЕИ“ И ИЗТОЧИХА МАСИВИТЕ НА МВР!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d0%bf%d0%b0%d0%ba-%d1%82%d0%be%d1%80%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b5%d0%bd-%d1%83%d0%b7%d1%83%d0%bd%d0%be%d0%b2/

За директор на ОД на МВР – Варна, благодарение на Пламен Узунов, бе назначен Атанас Михов – умопомрачителен избор, досегашен началник на Първо РУП -Варна.

Казват, че Дънката празнувал ухилен, благодарение на „кадруването“ на Пламен Узунов.

Схемата за купуване на гласове във Варна, схемата за фалшификации на изборите във Варна е БЕТОНИРАНА за пореден път. Благодарение на УМИШЛЕНОТО КАДРУВАНЕ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ.

В Добрич положението е също толкова унизително омерзително за всички онези, които очакваха ПРОМЯНА от Руменрадевото правителство.

Схемата за фалшификации на изборите и купуване на гласове е също БЕТОНИРАНА, благодарение на кадруването в полза на Хунтата от Пламен Узунов.

Отвратени и омерзени добрички читави ченгета се обърнаха към АФЕРА за даде гласност на въпросите им, въпреки че благодарение на това, което се случва нямат никаква надежда вече:

Надявали ли се някой да се върне нормалността, професионализма, премахването на политическите обвързаности с ГЕРБ при функционирането на дирекцията на МВР в Добрич?

Има ли някой илюзията, че ще има някаква промяна?

Няма ли да се възпроизведат абсолютно изборните резултати при положение, че ГЕРБ от много време не бяха печелили избори в Добрич, както ги спечелиха на 4 април?

Явор Колев наясно ли е кои са хората които купуват гласове в полза ГЕРБ и други коалиционни партньори, явни и скрити?

Защото, ако не е наясно мястото му не е там, а ако е наясно защо нищо не е направил и си е бъркал в носа?

Какво ще предприеме по отношение на крещящото несъответствие между заеманите ръководни длъжности в Дирекцията и професионалните и морални качества, на хората които ги заемат?

Какво ще направи с началниците на РУП, които използват служебното си положение за да си гледат „зърнарския бизнес“?

Ще започне ли като предшественикът си да посещава заведението „Сол и пипер“ на Илиян Събев, биячът на кмета на с Белгун, който и на предстоящите избори ще продължава да дерибейства в Добричкия регион, както и съдружник на Събев в заведението на Вяльо Цуцето, бившия парламентарен съветник на Живко Мартинов от „Суджук гейт“?

Във Варна „Пингвина“ /“Чесъна“ Атанас Михов пък като гледаме така се е засилил да залови купувачите на ГЕРБ, че може да прати плик на Пламен Узунов и от станевци, дънки, гуцановци, и вся остальная известна във Варна.

През това МЕНТОРЪТ НА ПЛАМЕН УЗУНОВ – РУМЕН РАДЕВ, ще води делегация в Брюксел на среща на страните членки на НАТО.

Пука му на сайдера на Радев и консилиери-то му Пламен Узунов, че ПРЕДАДОХА ВАРНА И ДОБРИЧ.

Afera.bg

 

«