« Върни се назад Публикувано на 28.08.2014 / 14:46

Битката във Варна: акордеон свири, дърпат магистрали, Цайса охранява, Радан още виси кой го хване…

ЛайноПредизборната ситуация във Варна е грамофон свири, майка плаче, Бойко Борисов го гони кайман. Водачите на листи вече са известни, като единствен още виси Радан /Кънев/… кой го хване, въпреки че пласира внушения по телевизии, дето изобщо не са Бойко Борисов, че той щял да води листата на Реформаторите в морската столица.

Още обаче не е решено и може и да има чок изненади откъм реформаторите, на повечето от които им е ясно, че с Радан във Варна напред ще я докарат до „касичката” на Добрин Митев.
Иначе невзрачният Ангел Найденов ще води БСП дружината, които откровено връщаха усърдно цяла година ГЕРБ на власт, особено във Варна – където порнографията, която сътвориха с вътрешната дирекция на МВР и службите, бе отвратителна. Същите Ангелнайденовци не пипнаха нито един от крадливата кохорта на ГЕРБ във Варна и логично се очаква да се посерат И на тези избори.
ГЕРБ е начело с видната комуняга по потекло Лиляна Павлова, която тук не я обичат нито гербаджииите, нито нормално мислещите хора. В листата на ГЕРБ има само двама читави, които могат да свършат нещо за Варна и това са Красен Кралев и д-р Красимир Петров. Впрочем, и двамата на избираеми места, ако не надделеят крадливите „мазачи на филии” на Цветанов и не набутат Бойко Борисов. Защото крадльовците в ГЕРБ – Варна пищят като отровени именно срещу Кралев и д-р Красимир Петров.

АБВ просто са без коментар. След като показаха колаборация с Близнашки и набутаха „Потния“ за областен управител като тяхна капия в съдружие с ГЕРБ, Ивайло Калфин може да отиде на гости с Джиков на „Рапонги“. Да види как ще го посрещнат.
ДПС традиционно ще търчи с Йордан Цонев напред. За тях, че Цонев излъга цяла Варна с клетвите си, че ще постави на място крадливата компания на ГЕРБ в морската столица изобщо няма значение, защото вали, гърми, ДПС си имат своя електорат. Като прибавим и „охраната” на Цайса плюс директора на ОД на МВР – Варна „Пуйчето”, което пък е разчекнато между „охраната” и Дъбчето, Цонев може и да възобнови комисията „Ало, Ваньо“, тоя път обаче в полза на Бойко Борисов, който от мутра ще произведе в архангел.
Фронта на кабелджията Валери Симеонов и оня, дето го би Георги Илиев, пък точно във Варна издигат мъжа на бургаската журналистка Касабова, Валентин Касабов. Който размахва пръст и гледа строго от екрана на СКАТ, като че е на последния окоп на сталинградската битка и му е свършила водката.
България без цензура вдига Николай Бареков във Варна и това е шанс, но само при едно условие – че Бареков не се огъне и точно тук  извади всичко що има за Борисов и компания плюс Портних и качените Горе на черешата.
Ако питате АФЕРА, изненади няма да има никакви.
Варненци – повече от половината изобщо няма да излязат да гласуват. Купувачите на гласове ще бъдат „залавяни” според „квотата” на отпуснатите от „правилните”. Металургът на МВР Бакалов може и да плещи за „кастинги”, но той е избран точно като „Пуйчето” във Варна – на баш пеевски „цайс” „кастинг”, така че тук може да се очаква да „ловят” посочените за „мишени” от „сценаристите” на изборите. И никога ГЕРБ и ДПС няма да изгърмят.
Понеже са на Кольо Рашков у БОСТАНА.
Afera.bg

 

«