« Върни се назад Публикувано на 12.06.2014 / 9:32

Бисквитите на Колтуклиева по Нова телевизия и „Слава на Бога, че не вкараха Бойко Борисов в затвора”

 

Соня Колтуклиева, опъната, напомпана, филърна и ботоксова, и тази сутрин дежури по  ефир в Нова телевизия. Тя фамилиарно подари кутия бисквити на  водещите Цолова и Виктор Николаев с надпис: „Аз обичам Лондон”. Колтуклиева, която е пиар на Бойко Борисов, откъдето и да го погледнеш, стигна до фундаменталното заключение, че единственият, който не знаел какво изобщо прави, бил Сергей Станишев.

С издути устни, Колтуклиева със самочувствие на бъдещ говорител на правителстово на Бойко Борисов, с категоричност, като че ли е денонощна гувернантка на Борисов,  рече, че „със сигурност не е имало среща между Бойко Борисов и Ахмед Доган”.

Колтуклиева обаче знаела, че имало среща преди парламентарните избори миналата година между Лютви  Местан и Борисов.

„Костинбродските атентатори” удариха с базука Бойко Борисов, защото той не се съгласи на колаборация с ДПС”, изцепи се Колтуклиева, връткайки евтин пиар на Бойко Борисов. И понеже, ах, моля ви се, Борисов не се бил поддал на натиска за съвместна работа с ДПС, го ударили с Костинброд.

Колтуклиева разви „световната конспирация” как Борисов трябвало да бъде вкаран в затвора, но „Слава на Бога това не се случи и Бойко Борисов не влезе в затвора”.

Накрая пиарката на Борисов Колтуклиева съвсем изтрещя и се обърна към Кольо Колев с назидателен борисовски тон: „Моля ви, скрийте се! Идете за риба, идете някъде!“

Потресаващо!

Моментално прехвърлихме канала на другата телевизия, и тя иначе пълна с гости по разрешен „жожев“ списък.

Такова лаишко промиване на мозъците от твефира е срам за журналистиката.

Afera.bg

«