« Върни се назад Публикувано на 10.03.2022 / 8:07

БИООРЪЖИЕ, НУКЛЕАРКИ, ПОСЛЕ ПИТАТЕ: АМА ЗАЩО?

Нацитата са обстреляли енергоподаването към Чернобил АЕЦ и взривили траф, бачка се на генератори. Всичко е ок.

Днес са ударени 49 военни инфра обекти, до момента 2786. Над 90% от пво и летища са унищожени и около 140 от 250-те самолета на ВСУ/УКР. Работи се по направленията от последния ми анализ /виж картата/. Използва се тактика както посочих във вариант 3 да се унищожават гнезда на съпротивв и артилерия, но не се влиза в градски боеве. Ясна  е тактиката на ГЩ на РФ, те ще стягат в обръч все повече градовете и ще унищожават артилерия и огневи гнезда с контра батарейна стрелба и точкови удари. После следва A2AD на зоната.  Предполагам, че когато артилерията по градове бъде изкарана минимум 90% от строя, тогава ще започнат щурм. Целта е да се минимизират жертвите сред войската.

Да, изнервящо е това чакане, а и ситуацията по градовете става страшна. Войските вече работят доста по-твърдо и си взеха поуки. Хората просто ги е страх да им помагат, защото ако дипломатите „предадат“ фронта, ще стане като 2014-15г.

Излизат изказвания от дипломати за мирни преговори, за това че операцията е по двнацификация, а не да сваля властта. Това е факт, но, щом властта е нацистка тя ще бъде свалена. А и дипломатите може да говорят, но войската не е спряла да затяга обръча. Естествено, че дипломатите могат пак да се опитат да „предадат“ фронта и да търгуват, но в момента настроението сред руското общество е такова, че никой няма да рискува да спре операцията. И на всички е ясно, че договорите и обещанията ще бъдат скъсани незабавно след като руският войник напусне страната и репресиите ще почнат отново. Случи се 2014 г. ще се случи пак. А операцията едва ли ще спре,  фашизма е болна тема.

Някои забележки към Генералния щаб:

  1. Спрете най накрая интернета, телекома и ТВ. Само информационната война остана на нацистите и е подкрепяна от всички казионни медии на целия запад. По-лошо е, че са отрязали Украйна от всякаде и върви 24/7 облъчване на населението за руския агресор и убити деца, и т.н. Просто спрете интернета и телекома незабавно, има начини.
  2. Ясно е, че НАТО чрез патрулите по Полска граница и системата AWACS предава инфо на ВСУ/УКР чрез щаба си във Виница, преди седмица още имаше данни за black hawk постоянни патрули до Полска граница. Има си начини да спре предаването на това инфо. Ясно е, че срещу Русия воюва не Украйна, а НАТО.
  3. Бавните и меки действия вредят на хората. Всеки един ден бандитизма се увеличава и хуманитарната криза, По-твърдо и бързо да се действа и стига илюзии, че войската ще я посрещнат като освободител. Това го пиша от ден 2-ри. Хората първо ги е страх, второ нацистката пропаганда дава плодове и трето, умирайки цивилни по вина на Руската армия независимо дали от бандитизъм, озлобява близки и роднини и те няма да се радват на тази армия. Отърсете се от илюзии.

И за последно: План минимум на операцията следва да е Киев, максимум-Лисабон.

Нюанси за деня и за атаката:

Зеленски подписа закон, който дава право на всеки гражданин да убива руски „агресори“ без последствия. Юридически, Украйна не е обявила война на Русия, както и обратното. Законът е показателен и явно се цели да се озлобят и руските войски, и населението. Тласкат към партизанщина държавата. Ясно е, че за да спре войната, тази власт трябва да си замине.

Ако руските войски се изтеглят сега, на териториите където са били ще настанат масови убийства и репресии с обвинения, че са помагали на агресора, както през 2014 и 2015г.

Ако не се изтеглят, в резултат на боевете ще загинат доста цивилни.

Виждате, че всяко решение ще доведе до жертви, няма безболезнено такова.

Откровено се коментира от военни аналитици да се унищожи армията в Донецкия чувал, там са 50 000 човека. Аз съм против. Това е колосална и ненужна трагедия. В краен случай един показен артилерийска обстрел ще принуди тези хора да се предадат и ще се спасят много животи.

Трябва да се действа вече максимално бързо и целия юг да се овладее чрез настъпление в градовете. Ключа е Мариупол. Народа на Украйна не трябва да страда от режима на Зеленски.

По руски данни  болницата е Мариупол отдавна не е болница, а военен обект и вътре родилки и деца няма. Но като беше обстреляна казаха, че това е болница, а не сграда. Прилагам руското опровержение. За Мариупол ме е особено яд, алармирам и пиша от ден първи, че това е град заложник. Слава богу АЕЦ няма. Но в Харков има и реактора си е миниран. „Добрата“ новина е, че ако гръмне ще бъде заразена само областта. Докарахме се дотам на такива новини да се радваме.

Аз не искам на никой нищо да доказвам или да споря. За мен украинския народ няма вина за подмолните игри на НАТО и САЩ. И да не забравяме, че това е наш, братски народ и наша праземя и ние сме занесли православието там. Същото е с руския народ. Не може някой да взема страна против единия или другия брат. Не може.

И запомнете защо Русия започна операцията:

  1. Има биолаборатории, които РЕАЛНО правеха оръжие на биологична основа. И не просто лабове, а цяла мрежа.
  2. От 2017 г. са започнали работа по ядрено оръжие.
  3. Има план за тотална зачистка на 2 области от руско население, за март тази година. Заедно с разполагане на четири дивизии на НАТО.

Е, отговорете си на въпроса:

Може ли да се допусне държава за съсед, която да има биологично и ядрено оръжие в ръцете и полетно време под 2 минути и граница над 2000 км.? А когато в тази държава режима е откровено нацистки и откровено русофобски? А ако на това отгоре е член на НАТО?

Всякакви други приказки за газ, за интереси на олигарси, за северен поток са глупости на квадрат. Тук говорим, че самото съществуване на Русия е поставено на карта. Какъв поток, каква газ???

Тодор Ангелов

«