« Върни се назад Публикувано на 20.09.2022 / 9:11

БИЙ, ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ. НИКОГА НЕ Е ЗВУЧАЛО ПО-АКТУАЛНО

Руснаците и преди всичко Путин трябва да разберат, че е крайно време да променят „Специалната военна операция“ и тя да стане нормална  Военна операция.

Украинците търпят огромни жертви, но с помощта на САЩ светът възприема техния разказ за войната.

Те извършват военни престъпления, но ги приписват на руснаците. Те не жалят жива сила, но в определен участък успяват да контраатакуват. Те не си прибират убитите, но погребването им от руснаците представят като масови гробове на екзекутирани.

Време е да се разбере, че целта на специалната операция е неизпълнима. Няма как да се спечели украинското население, като не се атакуват населените места. Тогава ги атакуват самите украинци. И пак руснаците са виновни.

Време е да се разбере и нещо друго: руснаците си мислеха, че психологическата война за дестабилизация на Русия ще бъде насочена към т. наречените либерали. От рода на Навални и пр.

Не, самите руснаци с мекушавата си стратегия дават възможност да се постигне колебание при руските патриоти.

Именно там намира почва психологическата война срещу Русия. На патриотичната част от населението им бяха втълпени завишени очаквания, как Украйна ще падне за два дни, как ще маршируват в Киев на парад и т.н.

Единственото средство сега е бърз напредък на бойното поле. Психологическата война е загубена. Пораженията от нея ще се излекуват само с демонстрация на пълната конвенционална мощ на руската армия.

Бий, за да те уважават. Никога не е звучало по-актуално.

Богомил Бонев

«