« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 15:06

БИВШ ДАНСАДЖИЯ, ГЕПАН ДА КОПИРА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ, СЕ УРЕЖДА ЗА ШЕФ В РАЙОННО КМЕТСТВО НА ВАРНА. ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.

дансБивш дансаджия се урежда за шеф в районно кметство във Варна?! Денсъри се оправдават, че не го внедряват за изборите.

Бивш служител на РЗ „Сигурност“-Варна, служба, която като подразделение на НСС беше набутана в ДАНС, се урежда на блага длъжност в районно кметство в морската столица. Наши агенти на дълбоко прикритие в централата на ДАНС чинно докладваха, че след като научили за уреждачеството, не можели да мълчат повече. „Не стига, че Ваша колежка го освети като нелоялен служител, ами сега и това ни се струпа на главата, да ни питат да не би да внедряваме наши шпиони в районните кметства на Варна преди изборите!“, гневят се информаторите ни в ДАНС-2.

Служители на районното кметство също се обадиха възмутени в редакцията. Прочели в интернет разобличаващ текст за кандидат-директора на Дирекция „Обща администрация“ във въпросното кметство. С ужас видели, че предлаганият като „жесток професионалист АЧО“ бил „ЗАВАРЕН ДА КОПИРА СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ“, което си е скандално отвсякъде. Година и половина преди пенсия бил принуден да напусне. „Кой ли покровител на този ще превърне кметството във филиал на ДАНС-Варна?!“, алармират служители на районното кметство във Варна.

www.bgsniper.com

Бележка на АФЕРА: ПРЕДИ СЕДЕМ ГОДИНИ /!!!/ АФЕРА на 27.01.2008 година публикува материал за въпросното „спец” лице: „Варненски контраразузнавач притиснат да напусне заради търговия със секретна информация”:
Служителят на Регионалната служба за сигурност – Варна, преминала вече към новосформираната Даржавна агенция за национална сигурност Ангел Въчков Йорданов е бил притиснат сам да пусне рапорт за напускане, научи afera.bg.
Йорданов е бил заварен от началника си да копира секретна информация, което било абсолютно недопустимо по закон, довериха за afera.bg източници от спецслужбата. Подозрението, че Ангел Йорданов търгува със секретна информация от службата се засилили и е била назначена вътрешна едномесечна проверка по случая.
Според нашите източници спецченгето, което е работило в местното контраразузнаване в сектор “Балкански страни” е имал нерегламентирани контакти с представител на турска фирма, когото притискал.
След приключилата вътрешна проверка Ангел Йорданов е бил приканен от шефовете си сам да напусне службата. Той е подал саморъчно рапорт за напускане.
Директорът на ОДП – Варна Митко Димитров нямаше информация за случилото, което е логично, тъй като Регионалната служба по сигурност със специален закон премина към структурите на новосформираната Държавна агенция по национална сигурност. Източниците на afera.bg казаха още, че спецченгето Ангел Йорданов с чин капитан, на което оставала година и половина до пенсия усилено търсел работа тези дни, включително и в “Съдебна охрана”.
Теорията за случилото с него обяснявал с коментара, че е бил натопен.
Не е ясно защо варнеското звено на ДАНС не са сигнализирали военна прокуратура по случая. В прокуратурата няма официален сигнал, но afera.bg научи, че тя проявява силен интерес към историята с изтичането на секретна информация от спецслужбата.”
А БЕ, ВАРНЕНСКИ УПРАВЛЕНЦИ, КАТО ВСЕ НЕ СТЕ „В ЧАС”, ЧЕТЕТЕ, БРЕ, ЧЕТЕТЕ „АФЕРА”! ДО ГУША НИ ДОЙДЕ ДАНС ДА СИ ПИШЕ РАПОРТИТЕ ПО ДОПИСКИ ОТ САЙТА, А СЕГА И ДА СИ ПРАЩА „ПРОБИТИТЕ” ПО КМЕТСТВАТА.
 

«