« Върни се назад Публикувано на 30.05.2011 / 22:36

Бившият сикаджия Венцислав Атанасов в „Играчите”, митничарият – ексшеф на „Варна – запад”

 

 

Както обикновено се случва варненските корумпирани бопаджии не само минават непрекъснато метър, но и никога не получават присъди и арести. Справка – бопаджията, който бе задържан покрай Иса Хакера. Варненската БОП е пословична с порочните си връзки с бандитите и досега е ползвана като наказателна бригада от нарко-бригади. За това обаче забравете, че ще бъде проведена шумна пиар-акцията на ченгетата.

Иначе собственикът на пийп-шоута в морската столица, обявен като задържан е Венцислав Атанасов, шеф на Занаятчийската камара във Варна. Атанасов е свързан със СИК от времената на средата на 90-те години. Според запознати, чинава за протеже на Васил Божков – Черепа. Любопитното е, че Атанасов изобщо не е навързан с проституция в тази акциа, вероятно защото във варненската вътрещна дирекция на МВР висши ченгета за покровители на този бизнес – и не само от БОП.

Според източници на afera.bg пиарно шумната акция на ченгетата, ще се ограничи само до предизборния си ефект, без да стигне до баш покровителите в МВР и варненскака дирекция на вътрешните работи. Както се казва – думба-лумба, дунанма да става.

Afera.bg

«