« Върни се назад Публикувано на 09.01.2014 / 9:45

БИВШИЯТ ДЕПУТАТ ОТ РЗС ЕМИЛ ВАСИЛЕВ: НЯМА ЛИ КОЙ ДА ОТИДЕ ДА ТЕГЛИ КУРШУМА НА ТАЯ МЕДИЙНА КУРВА, ГЛАВНАТА РЕДАКТОРКА НА „АФЕРА”, ЗА ДА СЕ СВЪРШАТ МЪКИТЕ И?!

 

В редакцията на АФЕРА се получи следното съобщение от Фейсбук: „Здравейте Госпожо Томова !Да ви запозная с коментарите по ваш адрес от страна на Емил Василев-бивш депутат от РЗС !

Емил Василев Ако самите журналисти не се организират и да изхвърлят от гилдията подобни психопати като главната редакторка на „Афера“, един ден такъв закон за медиите ще си докарат, че ще реват с кървави сълзи. преди 10 часа · Харесвам · 3

Емил Василев Ще искат разрешение дори за „Добър ден“ да публикуват, а при всеки невъзпитан израз ще получават глоби в размер на годишната им заплата. преди 10 часа · Харесвам · 6

Емил Василев сподели връзка. преди 10 часа Мишо Шамара коментира Яне Янев! Все едно Кольо Циганина да анализира Алберт Айнщайн. Става въпрос за светлинни години разлика в интелектуалното ниво, културата и възпитанието. А сайтът „Афера“, който се самоопределя като разследващ и новинарски, публикува идиотизмите на очевидно страдащият от психично заболяване на сексуална основа Мишо Шамар…. Боже, Боже! Ела си прибери вересиите. И това било острието и откритието на червените боклуци! Гордостта им! Според мен половината журналисти в БГ са за психиатрията, а най-активните от тях – Фикуса и Дудука, заедно с шефа им – Калинката с размери на свиня – за трепанье. Не знам колко болен и извратен трябва да емозъкът на един главен редактор, за да допусне публикуването на такива думи и изрази във време преди 22 часа, пък било то и в ТИМ-аджийски сайт. Съвсем се побъркаха тия журналя… Няма ли кой да отиде да тегли куршума на тая медийна курва, за да се свършат мъките й?!”

Въпросното лице Емил Василев, бивш депутат от РЗС, неведнъж на стената си във Фейсбук пише, заплашва и обругава редица личности. Последно обяви за курва Татяна Дончева.

Въпросното неуравновесено лице Емил Василев занимава прокуратурата и МВР от повече от година с жалби защо АФЕРА била публикувала мерзките му закани във Фейсбук към редица персони и ги иска на… „видео носител”. А ченгетата вместо да разкриват престъпления се занимават с глупостите му.

Въпросното лице Емил Василев очевидно изобщо няма връзка както с главния мозък, така и с ръководството и пресцентъра на РЗС, които вчера писаха и се скъсаха да звънят, че Яне Янев нямал профил във Фейсбук и не е писал във Фейсбук до Мишо Шамара, като помолиха публикацията в АФЕРА да бъде свалена.

Коректно АФЕРА свали публикацията. В РЗС обаче очевидно четат единствено себе преди да говорят с някого друг, когото уж са чели и пак звъняха от пресцентъра им да  бъде свалена публикацията. АФЕРА бавно и отчетливо ги уведоми, че това е сторено.

Лицето Емил Василев обаче няма умора. Той вече иска да се разстреля главната редакторка на АФЕРА и търси килър.

Психопат ли е Емил Василев?

Отговорете си сами.

Afera.bg

 

 

«