« Върни се назад Публикувано на 06.09.2014 / 9:39

Беновска по фелдфебелски – влиза и излиза в твстудио, когато си поиска

Илияна БеновскаЕдин от гаулайтерите на Бойко Борисов, фамозната Илияна Беновска, бе демонстрирана по bTV като лице, което си влиза и излиза, когато си поиска в ефир. Водещата Жени Марчева и bTV анонсираха участие на двете журналистки Маргарита Михнева и Илияна Беновска, които щели да обдъждат предизборната ситуация.

По напълно безумен начин Илияна Беновска седна в студиото за две минути, обяви, че я „чакал много важен дебат” и … излезе от студиото. Беновска обяви, че щяла да интервюира служебния премиер Близнашки и с федбелски тон, права, оправяща дънките си в ефир, и хукнала нанякъде в твефира, вместо да отговаря на въпросите на водещата, започна командарски да пита … водещата /?!?/ и Михнева какъв въпрос биха задали на Близнашки.
От какъв зор водещата на предаването по bTV Жени Марчева бе поканила изобщо Илияна Беновска, след като въпросната Беновска престоя в студиото минута, стана и хукна, защото била заета?! Защото Беновска е в задължителния списък на дежурни „коментатори” по телевизиите, в които Борисов изобщо няма никакво влияние?!
Идиотстко е твводеща да не знае предварително, че Беновска не може да стои в студиото и въпреки това да я тупне на диванчето, па макар и за две минути, само и само да пласира нещо си „правилно” пред зрителите.
Това ако е телевизия и изобщо „журналистика”, значи ние сме кретените, че изобщо гледаме подобни циркаджии.
Afera.bg

«