« Върни се назад Публикувано на 20.06.2024 / 14:23

„БЕЛИЯ ВЪЛК“ НИКОЛАЙ МАРКОВ НАГЪВА ЕВТИНИ КЮФТАЦИ В ПАРЛАМЕНТА И СИ ИЗМИСЛЯ НАЛУДНИЧАВИ КРИМИ СЮЖЕТИ, ЗА ДА ОПРАВДАЕ ПОЗОРНОТО СИ ЗАКЪСНЕНИЕ ЗА КЛЕТВАТА! /ВИДЕО/

Внушителната фигура на Марков цъфна на парламентарния бюфет за евтини депутатски кюфтета.

Първоначално никой не му обърна внимание, тъй като костюмът, който беше облякъл изглеждаше на неговото телосложение като харизан.

Марков вероятно беше много гладен, тъй като обслужващият персонал трудно смогваше да удовлетвори поръчките му от различни ястия. Вероятно след като се запознае с цените в парламентарния бюфет Марков ще отвори нова кауза, с която ще поиска всички членове на партия “Величие” да се хранят в него.

П.С. Между другото MEDIAMALL отправя задочен въпрос към родителите на Марков: Защо не го научихте да се храни културно, а се тъпче като прасе?

===

Междувременно нарцистичното въображение на Марков измисли налудничав крими сюжет защо бил закъснял за клетвата в парламента. В абсолютното безумно фантазиране набърка записи, компромати и тинтири – минтири, които по никакъв начин не може да докаже, и си мисли, че всички журналя патки пасат, за да му повярват на налудничавите лъжи. Чуйте във видеото КАК ОЧЕВАДНО ЛЪЖЕ ПОДПОЛКОВНИКА МАРКОВ!

www.mediamall.info

«