Публикувано на 23.09.2020 / 14:11

БЕЗ ПАРИТЕ НА БРЮКСЕЛ БОРИСОВ Е ГОСПОДИН НИКОЙ

БЕЗ ПАРИТЕ НА БРЮКСЕЛ БОРИСОВ Е ГОСПОДИН НИКОЙ

Време е Отровното трио да се обедини около кауза, която всъщност е главната цел на протеста: Изборите, каквито и да са те, не бива да се правят от ГЕРБ и ОП!

Ако вотът /редовен или извънреден/ отново ще е дело на изборната машина на Борисов и компания, резултатът от него е предизвестен: Нов мандат на мутрите!

Избори, които са компютърно обработвани от държавната фирма „Информационно обслужване“, приватизирана от гербаджийски математик, ще дадат четвърти мандат на Борисов и коалиционните му патерици.

Експертно правителство, избрано от депутатите на ГЕРБ, ОП, ДПС и Воля, ще произведе отровни резултати: половин милион невалидни бюлетини, милион мъртви души, купен ромски вот, дирижиран изборен хаос!

В Деня на Независимостта лъсна отровна истина, която официализира коалицията ГЕРБ-ВМРО и погреба политическата кариера на Каракачанов. Идеята му за експертно правителство е писана в Боянските сараи и дава доживотна власт на човека с Боянското шкафче. А желанието му да помири президент и премиер е толкова абсурдно, колкото отчаяните опити на Химлер Нацистка Германия да се помири с Антихитлеристката коалиция.

И кога протестът ще установи постоянен протестен лагер пред Европейската комисия на ул. „Раковски“? Европейският съюз е единствената външна сила, която може да вдигне „червен картон“ на Борисов – не с кухи декларации, а с блокиране на милиардите от европейските субсидии!

Само тогава ДПС ще оттегли подкрепата си за режим, от който получи морски сараи, ТЕЦ-ове, пристанища, студен резерв, държавни поръчки за стотици милиони…

Без парите на Брюксел Борисов ще абдикира на следващия ден.

Тъжно е, но трябва да го признаем: Отново чакаме свободата си отвън!

Велизар Енчев

Коментари 42 за
“БЕЗ ПАРИТЕ НА БРЮКСЕЛ БОРИСОВ Е ГОСПОДИН НИКОЙ”

 1. Много точно и вярно казано! Ей коментатори, вие не разбрахте ли, че идва Нов Световен Ред?! Прогнилият Корумпиран Либерален модел си отива, на залез е и нищо не може да спре големият му провал, вервайте ми!

 2. Най-обичам златни кюлчета, евра и курвета, а също така да клатя един заспал народ !

 3. Днес прокуратурата е заловила още двама руски дипломати шпиони, които ще изхвърлим от страната.
  Само това харесвам у каскета, че хваща путинските шпиони.

  1. Льотчик, ти требе да си по- тъп и от Гешефф. Руснаците разузнавали с какво въоръжение разполага България!? Ама наистина голем смех. И на о. Борнео вече знаят, че сме гола вода, само руснаците не знаели, ти да видиш!? По тъпанарско основание няма да чуете следващите 20 години. А ти, Льотчик, като лансираш поредната глупост в Афера, заделяй поне 10 % за Томова – дължиш и го!

 4. Поздравявам г-н Енчев за това, което беше и е! За това, че винаги е показвал какво е да си принципен, достоен и отстояващ думите си човек. За това, че е доказвал, че „и сам воинът е воин“, когато се е налагало. Вярвам само на него и на Българската пролет. 🙂
  Бъдете здрав, г-н Енчев!
  https://youtu.be/C-HVVbMhA_Y

  1. Ами, проявили са смелост (+далновидност) и са го поканили. Предишната телевизия, в която имаше предаване, се поизплаши (предполагам) и го спря. „Свобода на словото“- какво да се прави!

 5. БЕЗ ПАРИТЕ НА БРЮКСЕЛ БОРИСОВ Е ГОСПОДИН НИКОЙ. Че той кога бил някой ,по дрехите посрещат по ума изпращат във Брюксел вече саму намазали ските голям слалом ще падне ,въпроса е на финала .Наградата е бе ясна тиквена купа .Наздраве дружина със тиквена капуцина….

 6. БСТВ направи голям удар, като привлече Велизар Енчев в програмата си. Аз, а чувам, че и други хора, я гледат преди всичко заради него, а и защото тя беше първата, а сега и единствената, която излъчва протестите на живо и изцяло.

 7. БКП замени Москва с Вашингтон, СИВ с ЕС, Вършавският договор с НАТО. Още Живков го казва. Парламентът и олигарсите са БКП.

  1. БСП и Нинова са десни „русофили“. БСТВ излъча десни филми за Романови, за Солидарност, за Ленин – антипролетарски филм.

   1. Ами що ревеш тогава, трябва да ги харесваш, нали си против БКП /чета горния ти пост/ – значи си десен. Или си само за тия от БКП, дето се пребоядисаха? Или тия, дето отидоха в ГЕРБ?

  2. Да сравняваш БКП с днешната хунта е меко казано некоректно. Приликата е само, че и двата режима си служат с демагогия. Разликата обаче в социално-икономическото положение на българите е повече от очевидна. Без да се впуска в подробности, препоръчвам на всеки да прочете тази статия:
   https://zen.yandex.ru/media/id/5a8d26e248c85e565a783d91/29-godini-poksno-5bb0ae503788e900a904593b
   За Нинова съм съгласен. БСП отдавна не е лява партия. Нещо повече в момента у нас такава просто няма. Може би това е една от причините толкова много хора не припознават никого по време на избори.

   1. А аз Ви препоръчвам нещо друго, макар че няма връзка с темата…https://youtu.be/2JZMuwKJhUA (Защо на Вас ли? Защото сте интелигентен, интересуващ се човек, умеещ да разговаря.)

    1. Благодаря! Много интересно видео. Евреите вече повече от 25 века чакат своя машиах и убийството на Христос съвсем не е случайно, защото той действително не е пророка послан от техния Бог. За Йерусалим се водят стотици войни вече повече от хиляда години. Спомнете си филма „Небесно царство“, там Саладин казва нещо запомнящо се след сдаването на града – „Какво е Йерусалим – нищо и всичко“. Предполагам знаете, че евреите не признават Новия завет, а богомилите не признават Стария. Нещо повече старите богомили са смятали Бог от Стария завет за Луцифер. Може да Ви бъде интересна тази богомилска приказка за първите две глави от Библията: https://www.otizvora.com/2013/02/5331/nikolaj-rajnov-satanailovo-tsarst/
     Има над какво да се замисли човек. Не може да се отрече, че Бог в двата завета е абсолютно различен. Къде е истината сигурно няма да разберем, защото реално Новия завет е съставен по време на втория и третия Вселенски събори през 4-ти 5-ти век. Недоумение за мен предизвиква факта, че от дванадесет апостоли само трима са включени със свои евангелия. На кой бог се кланят глобалистите не знам, но е факт, че работят за идването на царството на Антихриста, а целта им минава през възстановяването на третия Соломонов храм. Атаката на Израел над Бейрут преди месец е само началото. Следващата стъпка е война с Иран. Не случайно Тръмп спря американската атака преди две години в последния момент.

     1. По света отдавна няма леви партии, в смисъла на това понятие. Минават за терористи! Но това не е основание да се отрича разликата. Как приемате комуниста ББ, като десен, като ляв, като пухльо?

      За лаиците и за бибитко: Пухльо е съчетание между путьо и мухльо! Льотчик, не се спотайвай!

     2. Да, истинските леви (не комунистически, а социалистически) партии са на изчезване в Европа. По точно изродиха се в неолиберални. Баце по действия е близко до дясната идеология – плосък данък, подкрепа на едрия олигархичен бизнес, липса на социална политика. Нинова за сега обещава леви идеи – прогресивно облагане, подкрепа на малкия и среден бизнес, достъпно образование и здравеопазване. Аз обаче съм скептик относно изпълнението на програмата й. Времето ще покаже, ако народа и гласува достатъчно доверие.

   2. Тук вече абсолютно се съгласявам с теб.
    Тая партия не е лява и лява партия изобщо няма.

 8. ПРОБЛЕМЪТ не в НОВИТЕ субсидии а КОЛКО и на КОГО са ОБЕЩАНИ при НАС и в Европата за тези с ПО 200-та…а и да имат ВРЕМЕ да ИЗПЕРЪТ СТАРИТЕ…

 9. СВОБОДА НА НАРОДА!!!
  ======
  БАЦЕ, ЗАМИНАВАЙ!
  23.09.2020

  Вчера, Баце, протестираха 100 000 души.

  Това число е 51% от софиянците, които не са във фалшивата ти раздута до безкрай администрация (500 000 души) и гласуват за теб заедно със семействата си, (общо със семейства те са 1 милион), защото знаят, че с мързелуването им и с големите им заплати, които им плащаме нещастниците-данъкоплатци от цяла България, ще се свърши, щом теб те пратим в затвора.

  Ето сметката ми: 1,5 млн. жители на София минус 1 млн. администрация със семействата минус 300 001 възрастни и непълнолетни е равно на 299 999 души.
  Тези 100 000 протестиращи снощи са са точно 50%+1 от тях!

  Ясно?

  Заминавай! Ще стане по-лошо!
  Лекувай се!

  Слушай ме! Да не съжаляваш после и да не кажеш, че не съм ти казал!

  акад. Петър Иванов

  1. Тоя „академик“ е пълно куку и отдавна се нуждае от лечение.
   100 хиляди души е имало само в тиквата му.

 10. Неудобните журналисти ги убиват, налии!

  Andre Vltchek Dead Murdered by NATO/Zionists? https://www.veteranstoday.com/2020/09/22/vltchek-murdered/ Andre Vltchek and John Cobb: Two of the Most Important Voices of the 21st Century By Kevin Barrett, Veterans Today Editor We just lost one of the worlds greatest journalistsand one of my radio shows most eloquent and informative regular guests. Andre Vltchek, globetrotting scourge of the Western power elite, mysteriously dropped dead while riding in a chauffeured car between Samsun and Istanbul. ABC News reports: Turkish authorities are investigating the death of an American author and journalist who died while traveling overnight from the Turkish Black Sea coastal city of Samsun to Istanbul, Turkeys state-run news agency reported Tuesday. Andre Vltchek, 57, and his wife were traveling inside a rented and chauffeured car and arrived in front of their Istanbul hotel at around 5:30 a.m. on Tuesday.

  1. Хаха, на мен ми плаща директно маша захарова , говорителка на руското външно министерство.

 11. Така и така сте решили да отпечатвате € 500.00
  Защо не се помисли с цел „Облекчаване на Бюджета“ отпечатването
  на Банкноти от 500.00 лв. предназначени за извънреден труд(Over Time)
  За Полицаи и Жандармеристи!!

 12. И на какво основание Евросъюзът би спрял помощите за борисов?
  През оная работа им е на евробюрократите, че имал недоволни у нас.

  1. На туй ли се надяваш? Споко, при Ахмед ще захлебиш, там винаги има, който и да е ВИДИМО във властта. Впрочем, #КОЙ ти плаща, може би и сега е ТОЙ, а? Ще разбера по това дали ще издържи тоя път поста.

   1. Вече отговорих кой ми плаща.
    Не съм от дпс и се отвращавам и от тях като от другите.
    Аз съм един от тия 60% които не гласуват, защото мразят всички.

    1. Ако намразиш и себе си, ще е смекчаващо глупостта ти обстоятелство

     1. Хич не ми е мил баце.Той е боклук, но такива са всичките.

 13. БКП и КПСС, дс, кгб, елитът, соц елитът, награбил икономиките в Източна Европа, бавно се просмуква във всички мускули, елити, банки, сили, власти, в Западните държави. 20% от всичко отива в джобът на висшият елит в САЩ, Великобритания, Италия, Франция, Германия, …, .. Така се е просмуквал еврейският елит. И Лукойл е български, и златните мини, и всички хипермаркеети, „американските“ тец. … уж са чужди, мафиията бкп нне изпуска нищо.

   1. Нали знаеш как се казва диагнозата, когато сам си пишеш, дам си отговаряш?

  1. Смятам на пръсти, но сметката не излиза. Уш БСП и „тинтири минтири“ пък всичко отивало в елита на САЩ. Има някакво „вътрешно “ противоречие. Или ти си гербаджийски трол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *