« Върни се назад Публикувано на 21.09.2017 / 11:29

БЕЗУМНАТА „СЕКТАНТСКА“ „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ УБИ САМОУБИЛИЯ СЕ ЗАМ-ШЕФ НА ЧЕТВЪРТО РУП НА МВР – ВАРНА

бойко бойчевНа 18 септември 2015 година единствена АФЕРА написа: „ОТВРАТ! МВР – БЪЧВАРОВА НАПРАВИ ШЕФ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ „СЕКТАНТ“, КОЙТО НЯМА НИТО ЕДНА РАЗРАБОТКА В ЖИВОТА СИ!“.

На 20 септември 2017 година гръмна новината, че заместник-шефът на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев се е самоубил в местността Фичоза, гръмвайки се със законно притежавания си пистолет: „САМОУБИ СЕ ЗАМЕСТНИК ШЕФА НА ЧЕТВЪРТО РУП НА МВР – ВАРНА“.

Всички полицейски източници на АФЕРА бяха категорични, че Бойко Бойчев е един от МАЛКОТО останали в МВР читави ченгета, почтен и честен, което означава НЕКОРУМПИРАН, което пък се среща твърде рядко на територията, наречена родно МВР. Особено във Варна.

Описват като го интровертен, затворен в себе си, което не винаги обаче означава, че е задължително да си потенциален самоубиец. Началникът на Четвърто РУП на МВР – Варна Пламен Витанов се присетил, видите ли, анализирайки след дъжд качулка, че много си споделяли с Бойко Бойчев, ама сега като се замислел, след дъжд качулка, разбрал, че в разговорите само той споделял, разбирай Пламен Витанов…

Шеф на „Вътрешна сигурност“, базирана в ОД на МВР – Варна и отговаряща за Северна България, е лицето Бисер Жеков, известен с прозвището си „Сектанта“, поради причастността си към Петдесятната църква, за чиито „подвизи“ АФЕРА е алармирала нееднократно. И така и никой не си мръдна пръста да го разкара.

Бисер Жеков е кадър на небеизвестния бивш шеф на „Вътрешна сигурност“ Валентин Тренев, известен с прозвището си „Ебати“, поради употребата на специфичния израз на всяка втора дума, и който се прочу единствено с „фундаменталната акция“ на „Вътрешна сигурност“, свързана с това да гони и търси откраднато диво прасе в района на варненско село.

„Вътрешна сигурност“ УБИТА И ОБЕЗЛИЧЕНА УМИШЛЕНО ОТ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ И РУМЯНА БЪЧВАРОВА, бе оставена в ръцете на „Ебати“-та и „Сектанти“, които НЕ СА ХВАНАЛИ НИТО ЕДИН КОРУМПИРАН ВИСШЕСТОЯЩ ПОЛИЦАЙ, КАКТО И НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ЗА РАЗКРИВАНЕ НА КОРУПЦИЯ В МВР, освен да гонят диви прасета и да образуват „проверки“ по безумни сигнали, за да сготвят някой неудобен на висшестоящата корупция в МВР.

Докато се стигне и до КАПКАТА, която очевидно е преляла чашата на самоубилия се зам-шеф на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев. Дали най-важната капка, това не знаем, но достатъчно омерзителна „Капка“, наречена безумната „сектантска“ „Вътрешна сигурност“.

Заместник началникът на Четвърто РУП на МВР – Варна Бойко Бойчев е бил обект на проверка на „Вътрешна сигурност“, проверка, която още не е приключила, разкри АФЕРА, благодарение на свои брилянтни източници.

Проверката на „Вътрешна сигурност“ е била толкова идиотска, кретенска, нелепа и малоумна, че дори и в момента разследващите на самоубийството на Бойко Бойчев са потресени от нея.

Проверката на „Вътрешна сигурност“ касае случай с хванати двама апаши на лотарийни билети. /?!?!?!!!/ Единият апаш е бил арестуван в Белослав, но успява да избяга от ареста. И се изсипва „сектантската“ „Вътрешна сигурност“, арогантно крещяща и ръмжаща, където „трябва“ и мълчаща като дупе, когато трябва да разследва корупция по високите етажи на МВР.

По време на случая шефът на Четвърто РУП на МВР – Варна Пламен Витанов е в отпуск и го замества заместникът Бойко Бойчев.

По проверката, която тече на „Вътрешна сигурност“ Бойко Бойчев е давал обяснения, които са били изключително смислени, логични и конкретни, и са показали как той няма касание, нито отговорност за безумната тъпня, по която са хукнали, като че гонят диво прасе, „Вътрешна сигурност“.

На всичкото отгоре е имало полицай, който е изработил „фалшива заповед за арест“, но какво са свършили „стършелите“ на „Вътрешна сигурност“ по това, засега не е ясно.

Факт е, че Бойко Бойчев е бил пресиран от „Вътрешна сигурност“ на „сектанта“ Бисер Жеков. Факт е, че „проверката“ на „Вътрешна сигурност“ е била тъпа, че дрънка.

НО!

Всеки човек има своите вътрешни драми и лутания, които остават скрити за останалите. Очевидно Бойко Бойчев е имал своята вътрешна лична драма, но към нея капката мерзост са прибавили „корифеите“ на „сектантската“ „Вътрешна сигурност“. Още повече Бойчев е ченге. И прекрасно е бил наясно как от една „тъпня“ в МВР могат така да те сготвят, че да не знаеш къде се намираш. Бойчев няма как да не е знаел в що за система и държава живее. И каква е цената – в такава система и държава – да останеш читав и чист.

И … си е теглил куршума.

Едно читаво ченге по-малко.

Докато в БЛАТОТО МВР ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ С ПРОЗВИЩА „СЕКТАНТИ“ И „ЕБАТИ“, които вместо да ловят пробитите ченгета, гонят прасета и се правят на „мъже“ с „акции“ за кражби на лотарийни билети.

Бог да прости Бойко Бойчев.

И Бог да прости МВР.

Веселина Томова

«