« Върни се назад Публикувано на 22.12.2014 / 12:39

БЕЗУМИЕТО НА МВР & СЛУГИНСКИ ЖУРНАЛЯ В СЕРИЯ „ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪР”. СЕРТОВ БИЛ ЗАСНЕТ В „ОПЕЛ, КАТО НАПУСКА … СОФИЯ”

Петко СертовАФЕРА прогнозира преди дни – седмицата ще стартира с поръчкова жълта плява по аферата „Петко Сертов”, режисирана от МВР и онези, които изобщо, ама изобщо нямат нищо общо с Пеевски и БОСТАН-а. Да сте виждали по- кретенско заглавие: „ЕКСКЛУЗИВНО! Беновска разпита Вучков за Сертов, … разпита за журналистката! Стана ясна истината за записа за първия шеф на ДАНС!”?

Не е нужно да се питате откъде е. От жълтакавите, дето също нямат изобщо, ама нищо общо с Пеевски. Боже, боже, и Маргарита Михнева я няма даже. Писахме вече – дръпнаха я, досущ като Колтуклиевата.
Та МВР- Вучков, който „РЕКОНСТРУИРА” деня на изчезването на Сертов, а пък главният му сек. на МВР ще „ПРЕЗЕНТИРА” някакъв „нов запис”, рекъл на Беновска, че „От Гърция няма данни за местонахождението на Сертов. Продължава издирването му. Към момента няма нищо ново…От кадрите се вижда как напуска София шофирайки сребристия си „Опел“.
Жълтите пък попитали Беновска /вероятно в качеството и на съветник на Пентагона и ЦРУ, дето изобщо не дундурликат и Борисов, и Пеевски/ каква била нейната версия за Сертов, и тя отговорила: „Нямам версия. По тази причина дойдох да разпитам Вучков“.
Да повторим.
„РЕКОНСТРУИРАНЕТО” НА МВР – МИНИСТЪРА установило „запис”, че … Сертов … напуснал с опела си … София.
Ашколсун!
Тази държава, наречена България, има МВР и служби, които даже не стават и за селско читалищно театро. За целта си имат слуги – журналя, дето им изпълняват некадърно некадърните поръчки по аферата „Петко Сертов”.
А простичката истина е, че умишлено държавата, в лицето на МВР и службите и, АБДИКИРАХА от разследването по изчезването на Петко Сертов. Защо?
Умните знаят. Простите се разбират с Бойко Борисов.

Afera.bg

 

«