« Върни се назад Публикувано на 12.11.2023 / 19:41

БЕЗУМИЕТО, НАРЕЧЕНО „ПРЕМИЕР ДЕНКОВ“. ДЕНКОВ НАМЕРИ ВРЕМЕ ДА ПИТА МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ ЗА ЗАПЛАХИТЕ, МИНИСТЪРЪТ ОБАЧЕ ГО ПОВАЛИ С НОКАУТ! КЬОВЕШИ ПИТА ДЕНКОВ: „А КЪДЕ Е ШЕФЪТ НА ДАНС?“, ДЕНКОВ ИЗЛАГА БЪЛГАРИЯ!

След брутално безобразния скандал в който се вихри правителството на ПП/ДБ с премиер Денков, а именно, че министърът им на електронното управление е бил подложен на нагли и отвратителни заплахи от страна на Кирил Петков, Божанов, респективно Денков, вследствие на което министър Йоловски е с наложена охрана от НСО, Денков най-накрая намерил време да говори с министъра си Йоловски.

Преди изборите Николай Денков каза пред журналисти, че нямал време да разговаря с министъра си на електронното управление за това, че е с охрана от НСО и че е заплашван от шеф на парламентарната група на ПП/ДБ Кирил Петков и от депутат от ПП Божидар Божанов.

АФЕРА разкри от свои брилянтни източници, базирани току до Денков, че премиерът най-после намерил време да говори с министъра на електронното управление.

Министър Йоловски обаче направо нокаутирал Денков, като му рекъл от упор само: „Не мога да разговарям по темата, защото има образувано досъдебно производство и нямам право да говоря!“

Денков сътворил и още един недопустим гаф вече на международно ниво, разкри АФЕРА.

След форума „Антикорупция, демократична устойчивост и икономическа сигурност“ на който по покана на Центъра за изследване на демокрацията, близък до „умните и красивите“, присъства европейският главен прокурор Лаура Кьовеши, Кьовеши, Мария Габриел и Николай Денков са провели среща в тесен кръг.

Европейският главен прокурор Кьовеши попитала от упор Денков: „А къде е председателят на ДАНС? Защо го няма? Та при нас 80% от сигналите, които идват за корупция от България, са от ДАНС?!“.

Денков мълчал опулено и гузно, тъй като не била отправена покана към шефа на ДАНС и можете да се сетите от първия път кой е повлиял такава покана да няма.

Мария Габриел, виждайки че България, благодарение на Денков, изпада в меко казано неловка ситуация, казано в прав текст направо в международен скандал, успяла да замаже положението, че шефът на ДАНС отсъствал, защото бил зает по служебна линия.

Така злобното човече Денков на практика е изложил България, без да му мигне окото.

Afera.bg

«