« Върни се назад Публикувано на 15.04.2022 / 13:37

БЕЗСКРУПУЛЕН ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ! НЕ СЕ ЧУВА КАКВО ГОВОРИ ЗА „СПАСЯВАНЕТО“ НА МОРЯЦИТЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ ПЪЛНИ ИДИОТИ!

Кирил Петков:

Имахме готова група и три пъти сме били в готовност да ги изкараме от кораба.

Дори през моя телефон съм включвал в неделен ден и близки на моряците да говорят с тях. Имахме готова група и три пъти сме били в готовност да ги изкараме от кораба.

Едновременно с това говорихме и с украинската, и с руската страна, защото не знаехме коя от двете страни ще завладее пристанището.

В момента, щом се упокои боят, реално един от моряците беше отишъл до руската част, и когато те дадоха възможност – прозорец от час и половина, съгласувах го веднага това с военно разузнаване и те ги поеха оттам.

Сега хората са в абсолютна безопасност, центърът към МВнР е вече в директна връзка и едновременно с това координираме буквално логистичната задача да ги върнем”.

….

ИДИОТ! БЕЗСКРУПУЛЕН, ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ!

ТОВА ИМАМЕ ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ!

СРАМ!

Преди два дни от Външно рекоха, че няма никаква група на българско разузнаване, не е била там, още когато Простото Киро заговори, че българското разузнаване вече било на място.

Щом се успокоил боя, един от моряците отишъл до руската част, хахаха, да еба и това българско разузнаване, което имало група иначе там.

Ама Простото Киро чак когато българинът отишъл при руснаците, самичък, щото явно струва повече от цялото ни разузнаване на Простото Киро, Простото Киро го съгласувал веднага с военното разузнаване и „те поеха натам“.

Управляват ни пълни идиоти!

Afera.bg

«