« Върни се назад Публикувано на 13.07.2023 / 22:17

БЕЗРОДНИКЪТ. НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО НЕЩО, КОЕТО СЕ СЛУЧИ НА ДЪРЖАВАТА

Безродникът рецитира лицемерно срещу … безродието.

Топ Тепигьозът Радев, безродник, който изрече, наложи и отстоява, че дневния ред на България трябва да е в синергия с дневния ред на САЩ, рецитира наизустена патриотична реч, която НЯМА НИЩО общо с действията му.

Безродникът, който вкара, легитимира в управлението на държавата и продуцира политическия проект на безродниците, и благодарение на това и по негова вина днес същите тези безродници ни управляват в най-безродната коалиция, е най-отвратителното нещо, което се случи на държавата.

Защото този безродник излъга един цял народ и продължава безобразно да го лъже, прикрит зад трафаретни банални патриотарски думи и инициативи.

На фона на това, което се случва в държавата, на фона на това мерзавско управление на държавата, дошло благодарение на предшестващите действия на същия тоя Безродник, само наистина някой друг безродник може да му вярва.

Защото, ако не беше Безродник, нямаше да докара след близо три годишно негово управление – с всички ресурси на държавата! – най-големите безродници във властта и политиката, лично докарани, легитимирани и политически продуцирани от него.

През тези близо три години, ако не беше безродник, щеше да предприеме съвсем други действия със съвсем различни личности и тогава нямаше да се стигне дотук, докъдето сме сега – катастрофирали окончателно.

Ако не беше безродник обаче.

Но той е Безродник.

 БЕЗРОДНИК!

Веселина Томова

«