« Върни се назад Публикувано на 09.03.2011 / 9:57

Безпримерната наглост на десарите е порнографията на „прехода”

 

 

И сега се появява някакъв Бригадир, който върти медийни интриги. Уж бил срещу „световната конспирация”, но признава, че Ф.Д. се бил „самосвалил”, защото бил отрязан в парламента след „едни други игри”. Хем няма кинспирация, хем има „игри”. (Един приятел на Бригадира от Ловеч, който на времето обръщаше книгите на студентите на плажа на Златните, за да види какви книжки четат, се гръмна във Варна след „конспирация” по нежната част. Даже бате Любо от Перник не можа да го изведе от схемата…)

ТВ 7 вече задава медийния дневен ред – с подобни измислени фигури като Бригадира няма как да не преуспее. Този човечец беше готов и чехлите на Симеон да поднася, но да му стане „съветник”. Понеже е голям професионалист и прави разлика между Скотланд Ярд и английското контраразузнаване…Не че Б.Б. може да напише правилно DEA в разгърнат вариант…

Наглостта за Симеон е нищо – този неудържим Бригадир не се посвени да дрънка нелепици за убийството на Георги Марков. Вероятно Олег Калугин е връткал „световни конспирации”, когато е твърдял, че е получавал награди за организирането на съдействието от страна на КГБ към ДС за „неутрализирането”, „елиминирането” на Георги Мраков в една операция, блеснала с парвенюшко-дебелашката си синхронизация – Марков е прострелян на 7 септември, в чест на рождения ден на Т.Ж. Или Бригадира ще посочи с пръст англичаните, които са врътнали поредната си конспирация? Мародерите от ДС са некрофили-рецидивисти.

Може би Бригадира ще обясни и думите на Маркус Волф от HVA (Това Б.Б. съвсем не може да го напише…), чийто покровител в КГБ – Панюшкин, възкреси практиката на съветските чекисти да убиват свои и чужди граждани извън територията на СССР, които се противопоставят на „идеологията”, а всъщност са противници на режима на комунистическите сатрапи?! Маркус Волф ли не е говорил за „онези от ДС”, които предозирали средствата за въздействие и умъртвили дисидента, пренасян като животно в багажника на автомобил?! Американците също имат евфемизми за реализиране на „мокри поръчки”. Но поне не го усукват сега, когато описват в книгите си тези практики.

Бригадира е никой. И не би трябвало да му се обръща внимание. Едно не може да се остяви без последствие – безпримерната наглост на десарите да изпълзят на медиен припек в слънчевите и мразовити дни на март с пошлите си подмятания за български дисидент, платил с живота си куража да се опълчи срещу ……като Т.Ж.. Колкото до напъните им да се вживяват в ролята на „кукловоди” – пълни нещастници са. Най-добре е да си пият ракията във вилата във Вискяр, край Перник, или в някоя друга десарска бърлога за взаимно шлякане.

 

www.versia.bg

 

 Бележка на afera.bg: Първа afera.bg оповести задкулисната игра със Симеон Сакскобурготски, която вплита ГЕРБ и ДПС. Появяването днес при Бареков на Бриго Аспарухов в нищене на "добрия цар", никак не е случайна и доказва информацията ни.

«