« Върни се назад Публикувано на 23.06.2023 / 17:41

БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СКАНДАЛ! БЛИЗКИЯТ ДО СОТИР УШЕВ И ВЕСЕЛА ЛЕЧЕВА – ЗОРОВ, ТОРМОЗИ ГРЪЦКИ СОБСТВЕНИЦИ НА ЗАВЕДЕНИЕ, ЗАРАДИ СНИМКИ ПУБЛИКУВАНИ В САЙТА „АФЕРА“! ДОКАТО ГЪРЦИТЕ СА ПОТРЕСЕНИ, „АФЕРА“ ЗАКОВА И ЯХТАТА НА „ЗЛАТНАТА КОМПАНИЯ“ „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“

АФЕРА публикува:

АФЕРА информира, че снощи, 22 юни т.г, в заведението „Mamalouka“ /Халкидики, Гърция/ бяха засечени близките до Румен Радев и „Пътя на копринката“ – Сотир Ушев, Весела Лечева и „млечния бос“ Димитър Зоров, като онагледихме компанията със снимки.

Часове след публикацията на АФЕРА в Халкидики се случи безпрецедентен скандал.

Още сутринта Димитър Зоров, известен с бизнеса си с млечни продукти, който има къща в Халкидики в непоследствена близост до тази на бившия шеф на Държавен Фонд Земеделие Румен Порожанов, е приложил тормоз към гръцките собственици на заведението „Mamalouka“, като си е позволил да притиска и атакува собственичката на заведението, заради публикуваните снимки в сайта АФЕРА.

Още по-скандалното е и, че Зоров е поискал да му бъдат предоставени записи от камерите на заведението, за да види кой точно е заснел него в компанията на Сотир Ушев и Весела Лечева.

Гръцките собственици на заведението са потресени от подобна бруталност и са изключително притеснени от това, което трябваше да понесат от подобни самозабравили се български „играчи“. Те са отказали да дадат записи от видеокамерите, но са втрещени от скандалното поведение и абсурда в който са набъркани.

За сведение на въпросния „млечен бос“ Зоров, снимките са направени от журналисти на публично място, а не в спалнята на Зоров, направени са от журналисти, като в снимките няма нищо позорящо, а те носят единствено информационна стойност.

АФЕРА настоява незабавно специалните служби на България да се сезират за скандалния случай, тъй като по този начин брутално се нарушава и без това крехкия положителен имидж на страната ни в чужбина.

Напълно ненормално е българи, пък които да са те, па макар и близки до президента Румен Радев и до „пътя на копринката“ Му, колкото и богати да са, да демонстрират високомерието си, комплексите си и самозабравеността си, тормозейки гръцки собственици на популярно заведение, като на всичкото отгоре изискват и записи от видеокамерите, защото, видите ли, били снимани.

Да, снимани са. Да, снимани са от журналисти. Да, на снимките са Весела Лечева, Сотир Ушев, който в определени среди е смятан за „истинския гуру“ на „пътя на копринката“. Да, на снимките е „млечния бос“ Зоров, който се радва на къща в Халкидики, в съседство с тази на Румен Порожанов – бивш шеф на ДФЗ /впрочем, държавен служител, нали се сещате, който очевидно е вирутоз в близостта си с ГЕРБ и ДПС, за да придобие такава собственост в Халкидики/.

И докато гръцките собственици на заведението бяха притискани скандално от „всемогъщите“ български представители на „топ елита“, и бяха обект на тормоз, заради снимките публикувани в АФЕРА, когато те споходи „оперативен късмет“, не трябва да го изпускаш.

И ние не го изпуснахме, а направо го сграбчихме.

Това са снимки от днес, 23 юни т.г., на които виждате прелестна голяма бяла яхта.

Яхта, на която е същата компания снимана снощи.

След като днес сутринта вече тормозиха гръцките собственици на заведение, сега е чудно кого точно ще тормозят, откъде знаем за тази яхта и откъде знаем, точно къде бе акостирала, за да я заковем документирано.

Че в България всеки, който „накриви шапката“ на взелите се за „топ играчи“, въртящи на пръста си държавата, е подложен на тормоз, е ясно и го изпитваме на гърба си, ама да си позволяват да тормозят и чужди граждани в чужда държава, това вече е прекалено.

Затова – на вниманието на спец. службите!

Съвместно разследване на afera.bg и liberta.bg

«