« Върни се назад Публикувано на 04.12.2017 / 21:36

БЕЗОБРАЗИЕ! ШЕФЪТ НА СОБТ ПРИВИКВА БАРЕТИТЕ, УГОВАРЯЙКИ ГИ ДА НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА ПРЕД ИНСПЕКТОРАТА НА МВР! МВР МИНИСТЪРЪТ ИЗДАДЕ ДЪРЖАВНА ТАЙНА!

СОБТНа 30 ноември единствена АФЕРА публикува безпощадната шокираща истина за т.нар. „операция“ в Лясковец и безобразията извършвани от шефа на СОБТ Георги Гайков и бившият главен секретар на МВР Светлозар Лазаров:

ЛЪЖАТА „ЛЯСКОВЕЦ“! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТВРАТИТЕЛНАТА ИСТИНА НА БЯЛ СВЯТ! СЛУЖИТЕЛ НА СОБТ: ЕТО ГИ БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ КОМАНДИРА НА СОБТ ГЕОРГИ ГАЙКОВ! ПРИСТИСНАХА НИ ДА ЛЪЖЕМ! КОЛЕГАТА МИ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ, ЗАРАДИ НЕКАДЪРЕН НАЧАЛНИК. ЗА НАС ОСТАНА СРАМА!

След публикацията ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ОСТАНАХА БЕЗМЪЛВНИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ УМИШЛЕНО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРИКРИВАТ ИСТИНАТА, НАЧЕЛО С ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО НЕЗАБАВНО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ДА ЗАПОЧНЕ ПРОВЕРКА НА ПОТУЛЕНИТЕ ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ДОВЕЛИ ДО СМЪРТТА НА БАРЕТАТА ЕМИЛ ШАРКОВ!

Сега отново единствена АФЕРА ще ви разкрие какво се случва по високите етажи на властта след публикацията на АФЕРА, както и след сигнала на 27-те барети, който доби публичност и бе насочен срещу шефа им Георги Гайков.

Веднага след публикацията на АФЕРА: „ЛЪЖАТА „ЛЯСКОВЕЦ“! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОТВРАТИТЕЛНАТА ИСТИНА НА БЯЛ СВЯТ! СЛУЖИТЕЛ НА СОБТ: ЕТО ГИ БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ИЗВЪРШЕНИ ОТ КОМАНДИРА НА СОБТ ГЕОРГИ ГАЙКОВ! ПРИСТИСНАХА НИ ДА ЛЪЖЕМ! КОЛЕГАТА МИ СИ ОТИДЕ ОТ ТОЗИ СВЯТ, ЗАРАДИ НЕКАДЪРЕН НАЧАЛНИК. ЗА НАС ОСТАНА СРАМА!“ в МВР избухва огромен скандал, като баретите от СОБТ са обвинени и насметени, че информирали медиите „за вътрешните работи в поделението“. Мотивите за подобно прикриване на истината за операцията в Лясковец са звучали все едно смъртта на баретата Емил Шарков е промяна за рецепта за обяд.

Още на втория ден след популяризирането на сигнала на баретите срещу безобразията, вършени от шефа им Георги Гайков, абсолютно всички имена на подписалите сигнала – 27 барети на брой, се оказват известни и в ръцете на Георги Гайков.

Дори и проверяващите от Инспектората на МВР са останали смаяни, като самите те заявяват, че това е недопустимо. Но! се оказало, че вътрешният министър Валентин Радев нямал нищо против това ново безобразие. Така че отсега може да ви е ясно как ще завърши „проверката“ на подчинения му Инспекторат на МВР.

От 1 декември, петък, всички подписали сигнала барети се викат един по един в кабинета на шефа им Георги Гайков и този път, с мекичък тон, Гайков ги увещава, да не казват истината, такава каквато е в СОБТ, пред Инспектората на МВР!!!

Следва и още по-голямо безсрамие! От днес, 4 декември в СОБТ е инициирана подписка в подкрепа на командира Георги Гайков.

Като се има предвид как вътрешният министър Валентин Радев вече нахока  баретите пред медиите, че видите ли, не трябвало така да огласяват недоволството си, очевадно е, че МВР министърът е радетел на прикриване на истината за „лъжата Лясковец“ и прикриване на вината на Гайков и Лазаров за смъртта на една елитна барета.

И още едно безобразие си позволи същият тоя IQ вътрешен министър Валентин Радев! Той си позволи да каже в тв ефир: “ …все пак там работят 200 души..“!!!,  А ЩАТНАТА ЧИСЛЕНОСТ НА СОБТ Е ДЪРЖАВНА ТАЙНА!!!

На IQ МВР министърът обаче очевадно не му пука, че издава държавна тайна, защото на този етап бил бесен не заради престъпното безобразие, което се вихри в СОБТ и срещу което скочиха баретите, а заради това, че … баретите го били изложили … ПРЕД ПАРТИЯТА!!!

АФЕРА алармира прокуратурата незабавно да се намеси и да образува проверка на „проверката“, която тече в СОБТ, както и моментално да образува НОВО РАЗСЛЕДВАНЕ НА „ОПЕРАЦИЯТА“ В ЛЯСКОВЕЦ!

АКО НЕ ГО НАПРАВИ И МЪЛЧИ КАТО ЗАДНИК, КАКТО ДОСЕГА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ОТНОВО СЛУГУВА НА ЩЕНИЯТА НА ШИШИ, ЧИИТО „КАПИИ“ СА И ЛАЗАРОВ, И ГАЙКОВ.

Afera.bg

«