« Върни се назад Публикувано на 16.09.2014 / 19:58

БЕЗОБРАЗИЕ! ЦАЦАРОВ, ПРОВЕРЯВАЩ ОБЩИНА – ВАРНА ОТ АДФИ ЖИВЕЕ С ОБЩИНСКА ШЕФКА „ВЪТРЕШЕН ОДИТ”, А СИНЪТ НА АДФИ-ПРОВЕРЯВАЩ РАБОТИ В ОБЩИНАТА. ДОКОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СПИ?

Главен прокурор ЦацаровПреди три дни АФЕРА публикува: „СКАНДАЛ! ПРОВЕРЯВАЩИ ОТ АДФИ, НАВЪРЗАНИ С ОБЩИНАРИ ПО АФЕРАТА С РЕМОНТА НА ДКС. ПРЕТУПВАТ ПРОВЕРКАТА!”. По мерзка традиция във Варна прокуратурата е в абсолютен махмурлук, ДАНС си бърка в задника, а МВР-Пуйчето/Ебати го … клати.

Написахме, че от началото на предишната седмица проверяващи от Агенцията за държавна финансова инспекция /АДФИ/ са в Община – Варна и проверяват сигнала за скандалния ремонт на Двореца на културата и спорта – Варна, афера, която първа изнесе на бял свят сайта АФЕРА. Тогава алармирахме, че „битката” на Портних и компания е 4,5 милиона държавна пара да бъдат пренасочени към приятелската фирма „Хидрострой”. Попитахме в прав текст и минават ли отчисления от „Хидрострой” към Бойко Борисов.
Изнесохме на бял свят и скандалната „подробност”, че служителите на АДФИ, които са с изнесени работни места във Варна са обвързани със служители от общината. Именно заради това години наред т.нар. „проверки” в Общината стигат до кривата круша.
Години наред „проверките” в Община – Варна винаги са с печален резултат, но не за управляващите, а за данъкоплатците.
Докато прокуратурата, МВР и службите във Варна са в абсолютно умишлено бездействие, АФЕРА разкри шокиращия факт, че ПРОВЕРЯВАЩИЯТ ОТ АДФИ ОБЩИНА – ВАРНА ИВАН ИВАНОВ ЖИВЕЕ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА С ОБЩИНСКАТА ШЕФКА СИЛВИЯ ЙОВКОВА, КОЯТО ОТГОВАРЯ В ОБЩИНА – ВАРНА ЗА … ВЪТРЕШНИЯ ОДИТ.
А СИНЪТ НА ПРОВЕРЯВАЩИЯ ОБЩИНА – ВАРНА ОТ АДФИ СТЕФАН ПЪК РАБОТИ … В ПРОВЕРЯВАНАТА ОБЩИНА – ВАРНА.
Ако на това не му казвате мафия и престъпен типигьозлък, който решава „правилно” всеки резултат от правена проверка на общината, здраве да е.
АФЕРА настоява прокуратурата незабавно да се сезира за конфликт на интереси, ако не и идва на акъла за друго. Защото във Варна и прокуратура, и МВР, и ДАНС СА В ПЪЛНА АБДИКАЦИЯ ПО ОТНОШЕНИЕ НА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ В ОБЩИНА- ВАРНА.
Afera.bg

«