« Върни се назад Публикувано на 14.04.2022 / 16:01

БЕЗОБРАЗИЕ! СПОРТНИЯТ МИНИСТЪР „РУДИ ГЕЛА“ ШУТИРА ФЕДЕРАЦИИТЕ, НО СЕ СРЕЩА СЪС СПОРТЕН КЛУБ БЕЗ ЛИЦЕНЗ И С НАКАЗАТЕЛНО ПОСТАНОВЛЕНИЕ!

Как някой, към който има множество заведени жалби, оплаквания и сигнали към Община, Прокуратура, РУ МВР, РАгенция по закрила на детето, бива приет по дънки и маратонки за снимки от Министър, а когато експерти имат нужда да споделят проблеми и нередности, биват изпращани към някой асистент?!

Уважаеми Министър Радостин Василев,

поради такива ли причини прекратихте служебните правоотношения на работещи, квалифицирани експерти от няколко Дирекции?!

Няма време вече 4-ти месец да се преведе финансирането за Олимпийска, спортна подготовка на федерациите и заповедите  за спорт за децата в свободното време и деца в риск, да се разрешат конфликтите с водещи Български спортни федерации, но дълги разговори със заличени клубове и треньорка и инструктурка, които упражняват психологически тормоз върху дете, които обиждат и заплашват граждани и колеги, които си служат със неверни твърдения и манипулации, явно имате.

Моля, някой информиран да ми обясни, защо в сайта на БА Триатлон НЕ фигурира като член клуб от Велинград на име Делфините:

https://bat.triathlon.bg/%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b1%d0%be%d0%b2%d0%b5/?fbclid=IwAR1d83xbaDGoL7ayAaH0iTBa4HJx8VhVGNLjRnEmmXkGMy1SpwM6Je-Vr6Y,

а в Регистъра на ММС, в сектор ЗАЛИЧЕНИ фигурира СКПС Делфините, гр. Велинград, председател Моника Трифонова.

Когато доказателствата говорят, дискусиите са излишни!

Защо ли Радостин Василев отказа среща с Президента на БФ Плувни спортове, но намери време за посетителките от Велинград?!

Боряна Разсолкова

 

«