« Върни се назад Публикувано на 19.05.2021 / 13:18

БЕЗОБРАЗИЕ! КАКВО ПРАВИШ БЕ, РАШКОВ! МАХА ШЕФА НА СДВР, ЗАРАДИ ПРОТЕСТИТЕ, СЛАГА ЗА ШЕФ ЗАМЕСТНИКА МУ, ЗАЩИТАВАЛ МРАКОБЕСИЕТО НА МВР!

Г-н Рашков, за каква промяна говорим, когато назначавате заместниците на уволнените!?

Скандалният от времето на протестите зам.-шеф на СДВР поема функциите на директор на дирекцията.

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков е издал заповед, с която назначава за изпълняващ функциите директор на СДВР досегашния заместник старши комисар Антон Златанов, след като е уволнил и досегашния директор старши комисар Георги Хаджиев, научи BIG5 от свои източници в Министерството.

Това става след като с указ на президента бе освободен главният секретар на МВР Ивайло Иванов, като сред мотивите бе оказаното полицейско насилие по време на протестите през лятото на 2020 г. А вчера министър Рашков проведе и над 3-часова среща във вътрешното ведомство с директорите на главни дирекции в МВР и директора на СДВР Георги Хаджиев.

За отбелязване е, обаче, че именно оперативната работа на силите на реда по време на протестите, бе пряко под ръководството на ст.к. Антон Златанов!

Така възниква логичният въпрос:

За каква промяна говорим, след като един директор се заменя с неговия досегашен заместник, който при това има всички функции на правомощие?

Нека припомним кой е старши комисар Антон Златанов, известен повече като Тони Златанов.

През юли 2020 г., когато протестът срещу правителството на Бойко Борисов ескалира заради организирани провокации, именно Антон Златанов ръководеше акцията на силите на реда, които извършиха грозните арести и побой над невинни протестиращи. Именно Златанов бе този, който говореше пред медиите от името на „пострадалите“ полицаи. Именно той бе този, който изкара подчинените си жертви, а не пребитите и арестувани без правила участници в антиправителствения протест.

Та, каква промяна, г-н Рашков!?

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: Днес в Пловдив иначе Бойко Рашков изнесе рецитаторска тирада как не можел да остави на поста си шефа на Столичната ОД на МВР, заради побоищата над протестиращите. А тоя Златанов за лимонада ли беше през това време, бе, Рашков? Не слизаше от телевизиите за да оправдава мракобесните действия на МВР! Какво правиш бе, Рашков, торпилираш президента ли, или и ти, и президентът, и цялата ви компания, сте пълен ташак! Без абсолютно никакво извинение!

«