« Върни се назад Публикувано на 26.02.2022 / 9:24

БЕЗДАРНАТА ОПАКОВКА НА ЛИБЕРАЛНАТА МЕДИЙНА ПРОПАГАНДА. МНОГО Е ЗЛЕ ПОЛОЖЕНИЕТО.

Да сложиш украинско знаме на профилната си снимка е като да сложиш нацистко.

Ако хората, които развяват глупостите си по Фейсбук знаеха за какъв ужас става дума в Луганск, Донецк, Одеса и пост-майданска Украйна. Какви престъпления извърши украинското управление, каква пародия са шоумена Зеленски (забърсан от американците, точно както забърсаха тук Слави Трифонов), преди него Порошенко, нациста Яйценюк и цялата плеяда от американски марионетки, които избиваха собствения си народ, застрелваха деца, горяха бременни жени и издевателстваха садистично върху хиляди невинни хора….

За каква унищожена човечност става дума под цялата бездарна опаковка на либералната медийна пропаганда – ако хората знаеха това – щяха да умрат от срам.

Няма по-голяма катастрофа от либералния ум, изпаднал в прелест. Дори комунистите не бяха толкова интелектуално безпомощни, сърдечно бездарни и емоционални инфантили.

Тук се развива мощно оглупяване и тотално подменяне на реалността с елементарни лъжи, хванати от телевизора и превърнати тутакси в дълбоки убеждения с нарцистична окраска. Същите тези в повечето случаи се потрисат от „Ергенът“ без да видят собствената си пошла и вулгарна поза на риалити борци за мир от Фейсбук.

Отдавна не бях се потрисал така от тоталитарна и масова несправедливост, която буквално задушава. Всичко това с напълно трезва глава в 1.30. Много е зле положението.

Явор Дачков

«