Публикувано на 30.03.2021 / 12:09

ББ НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, НИТО ЗАДЪРЖА ВЛАСТТА СИ С ИЗБОРИ. ТОЙ И КЛИКАТА МУ СА ВЪЗМОЖНИ, ЗАРАДИ ОВЛАДЯНА И МЕТОДИЧНО ПРИЛАГАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ТОТАЛНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ

Да продължим, пък каквото стане.

ББ не дойде на власт, нито задържа властта си с избори. Този човек и кликата му са възможни, заради овладяна и методично прилагана технология за тотално фалшифициране на избори. Според българския закон това е престъпление, което означава, че властта у нас се реализира и задържа чрез извършване на престъпление. Осмислете го добре.

Всеки, който участва в организиран от престъпници изборен процес като кандидат политик е съучастник, защото чрез своето участие прикрива едно престъпление, а именно, че изборите у нас се фалшифицират при всички случаи. Масовото участие в такива избори е пасивно признание, че именно изборите решават кой ще бъде управник! А това не е вярно! Причината заради която повечето от лицата участват в такива избори не е, защото вярват в обратното, а защото преследват тясно лични интереси и знаят много добре, че самите те не са никакви фактори в престъпната държава, но биха искали да станат.

Разбирате ли какво ви казвам?

Лицата на които симпатизирате са най-обикновена клиентела на престъпната държавна власт и са готови да участват в легитимирането като коалиция или на опозиция, но са все съучастници на мафията. Затова няма и няма да има качествена промяна у нас, именно и защото вечната политическа клиентела е образувана от недъгави хора, които нямат гръбнак, а само големи жабешки уста. И дървени глави! Престъпници се свалят от власт с крайни средства. Много крайни и дори страшни. Могат да станат и чудовищни, но европейските народи познават този естествен гняв и дълбоко в себе си уважават онзи, който го носи и го управлява в името на висши човешки идеали. И който не разбира това или не исака да го разбере е завършен балкански глупак, който вижда само до носа си. А такива в територията бол – образовани и необразовани. Все отбор гладни доньови глупаци.

Престъпникът е антихуманно същество и с него се постъпва като такова. За да му се даде шанс да се промени или изчезне завинаги. И да продължим пътя си на здраво.

Николай Марков

Коментари 69 за
“ББ НЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ, НИТО ЗАДЪРЖА ВЛАСТТА СИ С ИЗБОРИ. ТОЙ И КЛИКАТА МУ СА ВЪЗМОЖНИ, ЗАРАДИ ОВЛАДЯНА И МЕТОДИЧНО ПРИЛАГАНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ТОТАЛНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИ”

 1. Браво на Николай Марков. Достоен и смел Българин. Право куме в очи!

  Изборите са отдавна закупени. Баницата вече е разпределена. Изборите са напълно безмислени, дори вредни защото създават впечатление, че в България има демокрация и политически живот.

  България е единствената държава в която Мафията си има държава.

 2. абе, нашите попове дали са осветили червеният конец „против уроки“ на тиквоций..само питам???!!!
  Щото и каскет каренин също има на гнусната си ръчичка…!!!

 3. добро утро, аз сигурно от последните няколко избори все казвам, че всичко е фалшиво. Работата ми е такава, че контактувам с много различни хора, напълно непознати помежду си. И в оформилите се разговори особено след избори всеки казва „кой гласува за тия изедници от ГЕРБ не знам“.

 4. И господинът какво всъщност предлага!? Да не гласуваме, а да се избиваме?

 5. Боко е един проект на „западните партньори“. По линия на НДСВ бяха изградени калинки, които чакаха момента да яхнат държавата. Не, че преди нямахме калинки, но тоя сатанински план за унищожението на България и българския народ е започнат още от късния Живков. СДС напълно контролирана и подмолна партийка. Иван Костов един мародер, който още се натиска да дава наклон на българите през „демократична България“. Спуснатият „цар“, който имаше за цел да опоска каквото има за доопоскване и най-важното да изгради две лица, които сега са на върха на хранителната верига- Боко-гърло дълбоко и Шиши- тъпото. Единият спуснат в силовите структури другият в ДПС. За справка по времето на „царя“ стават най-бруталните убийства и кражби за целия „преход“. След това много тактично Бойчо стана кмет, а след това финансиран през немски фондации стана Министър-председател. Сега вече, ако хората не разбират колониалния статут на България и че Европа и САЩ никога няма да се разправят с корупцията и престъпността, здраве му кажи! Истината за доброто на България е да сме самостоятелни и независими. Това става с принципи и достойнство, нещо което нашият народ така и никога не придоби!

 6. Прав сте г-н Марков за крайните средства, ама Ганьо е рафиниран и смирен човек. Вярва, че промяната ще стане по естествен път или „от вън“ и така през по-голямата, поне 2/3 история на неговото съществуване.
  Последният красноречив пример е от едно маалко по-дълго „присъствие“, а в сравнение със сегашното….., еми минаха едни 12 години остават ни още 488 г. нищо работа.

 7. На едни се плаща да гласуват не по съвест,на другите чавката им изпива акъла и те така…

  В изборите има математика,не чувства.
  И всеки да си прави математиката !

  На хиподрума са Герб,БСП,Слави,ДПС,ВМРО,ДБ,Марешки…
  И на кой кон да помогнем ?

  Аз знам само,че на умрял кон инжекции не се бият.

  Венсеремос.

  1. Аз предлагам да се агитира със всички възможни средства и навсякъде, да си концентрираме вота в 2 субекта:
   1) Който иска алтернатива – 27 номер за БСДД. Ако има хора ще прескочат.
   2) На сигурно „по-малкото зло“ – 4 номер БСП;

 8. Този самовлюбен НСОвец Марков мине не мине и да ни зарадва с прозрение от рода „вали и затова сте мокри“. Ти кажи, байо, ГЕРБ като фалшифицират, къде са останалите партии? Или на всички им е удобно Бойко да е премиер и да се договарят с него, което го прави незаменим!

 9. Братя и сестри българи, заклевам ви в най-милото ни – децата ни, не давайте нов мандат на Банкянския простак и Шайката му !
  Бог да пази България!

  1. „Медиана“ публикува изследване (25 март), според което четири формации със сигурност влизат в следващия парламент – ГЕРБ (27%), БСП (23%), „Има такъв народ“ (13,5%), ДПС (11,3%). Следващите четири са под въпрос: „Изправи се. Мутри вън!“, „Демократична България“, ВМРО, НФСБ-“Воля“.
   Агенцията сондира и нагласите за следващото управление. 21% посочват, че искат ГЕРБ да продължи да управлява, 50% – ново управление, 29% нямат мнение.

 10. Марков е прав!!!От толкова много хронична арогантност и тъпотия ми идва да се присегна към шкафчето със златото но към това което го пази Отгоре върху него!!!Властващите по Света и досега не разбраха че Абсолютната власт поражда Беззаконието а то Безпомощноста на Масите!!!Безпомощноста поражда Тероризма!!!В обществата където има баланс между Власт и гражданско Общество няма Тероризъм!!!За жалост Светът навлезна в Зоната на Шваб-фашизма и наложилите го ще започнат да плащат цената му!!!

 11. Гласуването, масово или не, единствено лигитимира, мафията пред света!!! От гласуването, нищо не зависи!!! Мафията се ликвидира само с тояга и то недокастрена!!! Поздрави на всички гласуващи!!! Гответе се за бой последен, или Бог да ни прости!!!

  1. Направете своят избор с т.н. „умно гласуване“, т.е. гласува се втория по сила кандидат, в случая за БСП.
   Така ще се лишат гербаджиите от властта.
   Друг изход няма.
   А ако искате да мизерствате отново под гнета на БАНКЯНСКИЯ ПРОСТАК, ШАЙКАТА му и КУРВИТЕ му, гласувайте както си искате и да ви е ЧЕСТИТ отново ДЕДО БОЙКО СИКАДЖИЯТА от БАНКЯ !

   1. 100% Вярно! Несистемните партии нямат шанс, ако не минат 4-те % а гласовете на по-малките ще отлетят в посока ГЕРБ по метода Донт…..Затова с №4 макар и с отвращение, другото ни гарантира герб 4…..

 12. Изринето л@йното ГЕРБ от нашата мила и красива Родина, мили българи !
  Гласувайте УМНО, защото ако не гласувате, всички тези, които храните, ще ви закопаят живи.
  Тиквата ще седне в най-скоро време на х*я на Сатаната и ще врещи от ужас, независимо от изборните резултати.
  Цвето, проста кърджалийска футко, хОди пеша до Ада за да видиш как чукат дяволите!
  На всички шайкаджии сърдечен поздрав от бай Ставри и компания !

 13. Управляващите които ни навряха по всички жизненоважни класации в EU на ОПАШКАТА, сега искат нов мандат за да продължат и под нея.

 14. за кого да гласуваш!?
  ще отговоря кратко и ясно:
  аз съм обикновен редови българин,нямам нито имоти,нито сметки в банки и офшорки,имам единствено една сметка с която се гордея:
  работил съм цял живот за моята Родина България,та:
  НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ДЯСНА партия защото тя НЕ Е МОЯТА партия,защото защитатава „десни“ интереси ,НЕ МОИТЕ!
  е,всеки да си направи своите изводи,аз декларирах моите!

  1. ГЕРБ и всичките Десни у нас не са Десни!!!Левите и те не са Леви!!!Така е по целият Свят с малки изключения???Десна партия е Тръмпизмът но не и Републиканците като Цяло!!!Левите царуват в Испания а ги виждаме да управляват като Нео-либералите в Европа!!!Няма леви или десни!!! Има Подизпълнители на Глобалистите и техните врагове Патриотите!!!Не говоря за ПСЕВДОпатриоти а тези които с Действията си доказват Патриотизма!!!След падането на Берлинската Стена Идеологиите умряха???Има само Интереси!!

  2. Защо 30 години Левите партии не решиха да има Закон за Национална стачка и оставиха Синдикатите в ръцете на Мафията???

    1. 70 % от българските граждани станахме ! Браво дами и пичове разумни и храбри ! Няма леви, няма десни – всички са крадци ! Бокрук до боклука , крадец до крадеца !

 15. Изборите и управлението са като Коронодивотията???Малцинството от Мислещи страда заради страхливото Овчедушие на Мнозинството!!!

 16. Като го гледам този патологичен лъжец се сещам за девиза, който е развял“ „Работа, работа, работа!“ И тъй като този роботи шофьор на една джипка, а получава заплата на Премиер-министър, представете си всички шофьори с подобни заплати? И всеки ще работи, работи, работи! Всички ще станем шофьори и Държавата ще цъфне и ще върже! Подобна неграмотна гнида на такъв държавен пост??? За това гласувайте!

 17. Така е, но това е само защото гласуват всички цигани и много малко българи – циганите си гласуват за БОКО като един, а българите си пръскат гласовете!

  На кметските избори едва успяха да нагласят нещата… ако гласуват повечето българи, ще манипулират вота на муки.

  1. Не е важно кой за кого гласува, важно е кой брои гласовете, като в щатите!?! Не съм убеден че циганите, масово гласуват за ГЕРБ!?!

   1. А, как беше на местните избори в София, 90% от циганския вот беше за това за г-жа Фандъжка и вижте тя какви ги дроби.

 18. Всички сме наясно с греховете на ГЕРБ. Без лъжа и измама ГЕРБ не може да съществува. Борисов по друг начин не е печелил избори(може би само на първите си избори). Да чакаш честни избори от мутра мафиот, е като да ти влезе клептоман в къщата и нищо да не е пипнато. Предполагам, че ГЕРБ ще спечели изборите. Тиквата ще вкара 80 депутата и ще се бие по гърдите като Ганьо пред цялата вселена, че е победил! Но тези избори няма да доведат до правителство. Освен ако голяма част от политиците от т.нар. опозиция не си плюят в устата и не пристанат на ГЕРБ…

 19. Нощта ражда из мъртва утроба
  вековната злоба на роба:
  своя пурпурен гняв –
  величав.
  Дълбоко сред мрак и мъгла.
  Из тъмни долини
  – преди да се съмне
  из всички балкани
  из дебри пустинни
  из гладни поля
  из кални паланки
  села
  градове
  изпокъсани
  кални
  гладни
  навъсени
  измършавели от труд
  загрубели от жега и студ

  полетяха напред
  без ред
  неудържими
  страхотни
  велики:

  НАРОД!

  1. До глас народен! Приятелю, хубаво си поместил част от поемата „Септември“ и аз искам нашия народ да се събуди, дай Боже, но има едно голямо но! И това голямо НО го е казал дякон Левски:- „Нашия народ обича свободата, стига някой да му я поднесе на тепсия“. Затова гласувайте, гласувайте с бюлетина номер 4, дори и с отвращение. Всичко друго е пунта мара и шменти капели и пак ще гледаме Гърневски, Мануилов, ПКП и всички близачи и лизачи от ГЕРБ, чиято основна цел е яденето на народната пара.

 20. Ебаните гъзове военни педерунгели да не се правят на знаещи едно военно образование се приравнява до средно от фискултурата.
  Цървул смотан е този автор на комикси заедно с Герги тъпото!

 21. Добре, няма да коментирам! 🙂 Дори глупости няма да пиша, за да се впиша в предизборната постановка, т.е. обстановка.
  На г-н Марков желая да е здрав, защото разчитам на хората като него. Другото е „мИжи- да те лАжем!“.

  1. И за какво разчитате на него?? Бихме могли и ние да го подкрепим, но за какво??

  2. Голама грешка е да „разчиташ“ на кадър от 5-то управление на ДС. КОЙ от военно училище влиза веднага след завършване в УБО?????? Кой ако не връзкар, с „правилна“ ориентация и „подкрепа“…..Сега първи борец за правда и свобода…Малко ми идва в повече…..

 22. Швеция е с по-ниска смъртност от страните с локдаун, показват новопубликувани данни. Както е известно, скандинавската държава не затвори нищо за разлика от голяма част от света. Сега в Швеция има по-нисък скок на смъртността.

 23. Представям си Борисов гост при Виктор Николаев, после и при Хекимян в предизборно студио. И двамата го питат:

  -Коя е Мата Хари? Как е внесла злато, пачки и пищов (както твърдите пред „Франкфуртер Алгемайне)? Вие ли наредихте на охраната да не я проверява?

  – Божков твърди, че ви е дал на двамата с Горанов над 60 млн. лева „такса помагане“, показа и извлечения за теглене на суми в брой? Затова ли поискахте оставката на Горанов и не го включихте в листите за изборите? Какво искате да кажете в есемесите си до Божксов с думите „ще помагаш“?

  – Защо Домусчиев в паметната записка, подписана с Божков, обещава „пълен съпорт“ от Комисията по хазарта (от името на държавата) срещу 20 млн. годишно реклама на лотария в Нова тв?

  – Как дъщеря ви си купи апартамент на Сан Стефано, който струва над 250 хил. евро, вие ли й помогнахте?
  – За собствеността и договора за газопровода, за строителство на магистрали без държавни поръчки, с наемане на техника и хора от частни фирми и т. н., и т. н.

  Или пък Борисов да участва в предизборен дебат с други двама лидери на партии, които да го питат подобни неща…

  Ех, мечти… Вместо това гледаме говорещия врат от джипката.
  Избори ли? Медии ли?
  Това е чиста измама.

  А да покриваш систематично корупцията, каквото правят тези телевизии, е равносилно на съучастие в престъпление. Журналисти съучастници.

  Иван Бакалов

 24. Когато се сблъскат на избори държавната администрация и ромската общност с противоположен вот,ше се оправят нещата…

 25. Той НЕ РАЗБИРА, че е ТЪП, което се дължи на ВРОДЕНА ЛИПСА на интелект, което от своя страна го е ЛИШИЛО от възможността за постигане на елементарно ниво на култура и възпитание. Това пък предоставя възможност на Шехерезада и обкръжаващите го мафиоти да го изолират от „реалния свят”, като с лигите си са му внушили, че е гений.
  Той НЕ ЗНАЕ, че ЛЪЖЕ, защото това е резултат от психично заболяване. КАКТО И ЛУДИЯ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е ЛУД.
  България се намира в етап на управление от АГРЕСИВНИ КОМЛКСИРАНИ ТЪПАЦИ, което ще рече в етап на РЕГРЕС и ускорено върви към КОЛАПС. Настояще, което я води към БЕЗ БЪДЕЩЕ. Българският народ няма да бъде унищожен от ВИРУСА COVID-19, а от ВИРУСА НА ПРОСТОТИЯТА. А за него няма лекарство и няма ваксина.

  1. Само едно не приемам, че той имал психично заболяване – минал е през толкова много лекари от пожарната та до сега и е все под тяхно наблюдение!! И заключенията им са, че е здрав, нали?? Така че хитрецът, сам признаващ си че се прави на прост би трябвало да носи и да си понесе пълната отговорност за действията си!!

 26. Демокрацията ни не просто изглежда зле – тя вече направо не съществува. Няма как да се използва нещо, което го няма. Все едно да копаеш със счупена мотика.

  „Изборите“ у нас вече не са никакви избори, а предварително уреден мач между мутри и хора от ДС. Резултатите отсега се знаят. Баницата е разпределена. Процесът по опорочаване на България не тече – той вече е приключил, сега само сърбаме попарата.

  Нито Пеевски, нито Гешев, Цацаров или друг като тях не би позволил изборният резултат да е различен от това, което им е изгодно. Те не могат да си позволят да паднат от власт с избори, защото тогава някой може да почне да им търси съдебна отговорност например за стотиците смъртни случаи от ковид. Така че тука честно не играе. Тези типове си служат успешно с илюзията за избори – и към нея безнаказано добавят купен вот, цинично ограничаване на правата, фалшификации и мъртви души.

  За обиране на луфтовете е разработена цяла система от абсурдни партийчета на „консерватори“ и други кресльовци. Да продължаваме участието си в този извратен калабалък е легитимиране на престъпниците, а не някаква форма на борба с тях.

  Трябва да се откажем най-сетне да живеем в лъжа. Да прозрем, че играенето по условията на мутроченгетата е обречено на провал. Да се ядосаме и да ги изринем физически. Друго не ни остава. Избори могат да се организират вече по честен начин едва след като Борисов, Доган и прочие са мъртви или в затвора. Но докато тези негодници са на власт, докато в тях са парите и изборната машинария, то да се участва в този капан за наивници значи само да се работи за тяхното векуване.

  За Борисов е много удобно да има питомна опозицийка като нашите демократи, а и като нашите така наречени социалисти – тяхното безопасно живуркане му позволява да си разиграва коня и да лъже и нас, и цяла Европа, че, видите ли, тук било имало ред, закон, свобода и демокрация. А такива неща отдавна няма. Има само корупция, некадърност, наглост и жестокост.

  На този фон предизборните вълнения са вбесяващо инфантилни. Те са съучастие. И ще доведат само до оцеляване на сегашния режим.

  Ако не бъде свален – при това съвсем не с избори – той рано или късно ще стигне само до крайна катастрофа, тоест до глад и бедствия.

  Манол Глишев

 27. Това същото го повтарям от доста години,също и за масов бойкот на изборите и протести в дните преди,по време и след изборите на мафията.Избират се не народни,а мафиотски представители,защо трябва да им влизаме в схемата,колко мандати още ще ни разиграват?

 28. Хора опомнете се. Не гласувайте за др. Борисооф, който игнорира и обезсмисли парламентаризма, за тялото с чекмеджето пълно с евро и злато, за лакея и човека с 200, който не знае чужди езици и козирува на всеки при срещи в ЕС, на шофьора на джипката, който обикаля като изоглавен насред пандемията и се прави на инспектор по пътищата, за строителя, който ремонтира и санира на цени по високи от разходите за построяването на обектите, за властолюбеца, който е готов да продаде и най ближните си и ги превръща в бушони, за вожда заобиколен от кариеристи, хамелеони и слагачи, за обединителят, който обиди всички слоеве на обществото в името на собственото си псевдовеличие, за пожарникаря, който доведе до самозапалване на хора отвратени от неговото управление, за пишман икономиста, който срина икономиката и увеличи държавния дълг три пъти и то преди Ковид-19, за вожда, който раздава и харчи пари безконтролно все едно са негови собствени, а не взети от залъка на българина, за падишаха, който подпомага строежа и ремонта на много джамии, за нарцисът, който не се яви на нито един диспут за последните 10 г., защото непрекъснато сменя мнението си, за гьонсуратът, който е готов да предизвика сблъсъци между полиция и протестиращи в името на собственото си оцеляване, за специалиста по епидемии, който срина психиката на хората и с управлението си на принципа „проба-грешка“ и ще ни докара до прогнозите на щаба, за „демократа“ превзел всички национални медии и наложил невероятна цензура, Хора опомнете се. Ремонтът на един път от 15 км. за него е огромно събитие. Строи се по 20 км. на година магистрала, колкото е и през предходни години и то при положение, че имахме възможност да усвояваме 60 млр. лв. от ЕС за два програмни периода за развитие на почти всички сфери от живота. Къде са електронното правителство и тунелът под Шипка обещани още през първия мандат? Приказки „ЩЕ, Ще“ сме ги чували вече много пъти. Хора искам да си отдъхна на 04.04.2021 г. и се простим с този авторитарен режим, от който се облагодетелстват определени фирми, олигарси и номенклатура. В крайна сметка др. Борисооф е един трагикомичен герой“ на който меу е време да слезе от политическата сцена и потъне в забрава.

  1. Разбира се,че ще гласувам против ГЕРБ!
   ГЕРБ е бедствие за България!
   Само масово гласуване против ГЕРБ може да сложи началото на нещо по-добро.
   Само масово гласуване против ГЕРБ може да предоврати ФАЛШИФИКАЦИЯТА на изборите!
   Хора,
   Гласувайте и БДЕТЕ!

  2. А изборите са действие!! В конкретен, един и същ момент – натиск, масов натиск и в това е шансът ни сега, без кръв да бъде съборен!! И сме длъжни, ако го искаме, тъй като хората са казали и :“Помогни си сам, за да ти помогнат и другите!!“А истинското лице на Борисов го видяхме при протестите – спомнете си как биячи защитени от глава до пети, и от униформата – влачиха, хвърляха, пребиваха, нападаха в гръб, буквално ловуваха мирно протестиращи, само по тенис фланелки млади хора!! Изнудвания, натиск и подкупи, чекмеджета и пръскане на наши и крадени пари, само и само да се задържи, и лъжи,лъжи,лъжи… С него вече по всичко сме най-най-назад, освен по смъртност и емиграция!! А сме държава с История, над 1300 годишна история, това ли заслужаваме – финал, заради Тиква пролазила до цар??

 29. ЗАКОН НА ИСТОРИЯТА: ЖИВОТЪТ НА ХОРАТА НЕ СЕ ПРОМЕНЯ С ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ, А САМО ЧРЕЗ ВОЙНА, РЕВОЛЮЦИЯ И ВОЕНЕН ПРЕВРАТ

  1. А, нима няма случаи на успешни референдуми и избори?
   И за военен преврат – освен че самият Боко е генерал и защо ли ги наричат „хунта“, т.е. вече извършен военен преврат?? А и при военен министър коалиционен партньор и търгуващ с българското гражданство, в това състояние на армията ни, колкото я имаме … да, и там има свестни хора, и в службите, но в случая и те са разпокъсани и попилени, те имат нужда от нас, от нашата подкрепа11

 30. Гавра

  И гаврата гримира се с гланциране:
  попълва кич на властовата чалга –
  предателствата кретат със лавиране,
  а скокове – ударени със пранга.

  12.12.2018
  София

  Бесило за неподвластния талант

  Талантът – с яркостта на непреклонния
  за сделка със покварена посредственост
  мишена е на силово – бетонния –
  съперник на Божествена ответственост.

  Бетонно – силова и властова посредственост,
  израстнала от талантлива Светлост,
  талант пробожда със ръждива следственост
  за неподвластност на безчинна смет-ност.

  Ограбван и заместван от безчестници,
  охулван от покварени мъстители,
  обесван от предатели – проклетници,
  талантът е кинжал за осквернители!

  За него Бог разтваря своите длани
  и него пази с росна оживителност,
  защото е от Кръста на възвани
  и само с него дава се спасителност.

  09.01.2019
  София

 31. Какво ще се случи, ако гласувате за малка партия, за която предварително се знае, че няма да надскочи 4-процентната бариера. „Ако гласувате за Божков, Москов, Цветанов, Мангъров и други подобни, а те не влизат, вашият глас се разпределя както следва – 28% за ГЕРБ, 25% за БСП, 13% за ДПС и т. н. Сиреч – трима гласували за Божков дават един пълен глас на ГЕРБ.“

  1. Как кой, секционната комисия /СИК/ в която има представители на всички участващи партии, присъстват и наблюдатели, а след това дали протоколите не се преправят и подменят, на РИК и ЦИК защо ли не им се отарят отново чувалите с бюлетини за проверка …

  2. Много ми е любопитно как изглежда една невалидна бюлетина от няколкото стотин хиляди невалидни бюлетини. То бива,бива, .ама бивол зас мезе не бива

 32. не бъдете наивни ! гербаджийската ШАЙКА остава + боко българоубиеца. на следващите избори отново ще бъде отчетено, че са ги спечелили – нали техни са ЦИК, РИК, хазната /от която с нашите пари ще платят за гласовете в циганските махали/, съд, прокуратура, МВР, ДАНС, телевизиите и т. нар. „социолози“…

 33. Николай Марков, предполагам , че разбираш от стратегия и тактика.
  Хайде сега, моля, предложи стратегия на гласуването за сваленето на Тиквата, разумна стратегия !

  1. Два са пътищата,мирен чрез,, Програмно,, правителство, но без участието на ГЕРБ,ВОЛЯ, НФСБ, ВМРО и УЛИЦАТА

  2. Марков, е един от охраната на власт имеещите. Аз не съм против за по-голямата част от писанията му. Но и знам как се назначават в НСО офицерите които са учили военно училище, така ,че имам едно на ум.

 34. Изринето л@йното ГЕРБ от нашата мила и красива Родина, мили българи !
  Гласувайте, защото ако не гласувате, всички тези, които храните, ще ви закопаят живи.

 35. Това го знаем всички, но какво направи г-н Марков, който явно знае и може много, за да не е така?

  1. Ами и преди кражбо-носеца, пак си ни крадяха не по-малко успешно от него !

 36. Хубаво говорие, господине, но Биби Банкянския нямаше да се задържи толкова време на власт, ако нямаше балъци, които да гласуват за него.

  С уважение и почит, но не и към гласуващите за ГЕРБ.

  1. Ами и преди кражбо-носеца, пак си ни крадяха не по-малко успешно от него !

   1. Съюзе, нещо си сбъркал,
    По-преди от Борисов беше Станишев. Да, той крадеше яко и имаше мазното излъчване на нагъл бюрократ, но беше нещо доста по-добро от Борисов в едно отношение: не беше завършен простак и не се държеше така сякаш света започва и свършва с него.
    Що се отнася до Царя, който ни управляваше по-преди, хайде, ако обичаш, припомни си кой му беше главсека в МВР.

    С почит и уважение и към теб, стига да не се числиш към герберските електорални единици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *