« Върни се назад Публикувано на 05.10.2017 / 10:00

ББ НЕ БИЛ СТРАХЛИВ? СЕРИОЗНО! А КОЙ ИМАШЕ КОРЕМНИ СПАЗМИ, КОГАТО ЕДНИ ПАРИ ЗА СРЕТАН „ИЗЧЕЗНАХА“ БЛИЗО ДО ГДБОП, А УГОВОРКАТА НЕ БЕШЕ СПАЗЕНА?

СРЕТЕН ЙОСИЧ И БОЙКО БОРИСОВББ: „Може да имам всякакви недостатъци, но не съм страхлив.“

Сериозно! Кой имаше тежки коремни спазми, когато едни пари дадени за Сретан „изчезнаха“ близо до сградата на БОП, а уговорката не беше спазена? Какво се случи след това?

Кой трепереше като лист, когато реши да се прави на мъж, пред едни външни специални хора, във връзка с двамата убити български шофьори на тирове? Защо бяха убити?

Кой рева като девица от трибуната на народното събрание, че Ахмед Доган е поръчал убийството му и имало такава информация в службите? Службите потвърдиха ли и една дума от изреченото или отрекоха напълно?

Кой твърдеше, че десетките милиони похарчени за охраната му с военно-летателна техника са напълно обосновани, защото това бил единствения начин да се гарантира живота му? Някой друг в държавата потвърди ли тази необходимост?

Кой плаче без прекъсване по всички телевизии, че ако не е премиер ще бъде убит? Защо, при толкова живи бивши премиери?

Списъкът е 500 страници. Жалка картина на един иначе много смел на думи човек, който не се поколеба заради личен пиар да заповяда убийството на Чакъра – един съвсем обикновен и напълно безобиден човек, при много други безопасни възможности за арест, предложени от Отряда за борба с тероризма.

Има разлика между смелост и комплексарщина! Едното е свързано с личното достойнство и чест, а другото – с хронично парфюмирано безчестие…

николай марковНиколай Марков

Колаж: Георги Динев

«