« Върни се назад Публикувано на 30.01.2014 / 15:18

БАЩАТА НА ЙОРДАН БОНЕВ ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР: ЗНАМ НА КАКВО Е СПОСОБЕН ЕКСДИКТАТОРЪТ БОЙКО БОРИСОВ! ОПАЗЕТЕ ЖИВОТА НА СИНОВЕТЕ МИ!

 

Венцислав Ангелов, който е баща на Йордан Бонев, който свидетелства за срещата между него, Бисер Петното и Бойко Борисов в Банкя, където Борисов е дал 12 000 лева на Петното и е обещал още 500 000 лева за да бъдат ескалирани протестите срещу правителството и за да бъде унищожен Бареков, се обърна към главния прокурор:

НА ВНИМАНИЕТО
на ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР на РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-н Главен Прокурор ,
мен лично не ме интерeсуват политическите възгледи на Йордан Бонев и Цветан Бонев, чиито биологичен баща съм им, но Ви моля да упражните вашите правомощия, предоставени ви от Конституцията и Законите на Републиката, за да опазите животите им от посегателство срещу тях от лицето Бойко Методиев Борисов и неговата хунта…!! Познавайки в детайли неговият характер и манталитет , аз много добре знам докъде е способен и на какво е способен Ексдиктатора Бойко Борисов…!! Има една линия , която когато се мине, връщане назад не може да има..а тя е когато се отнеме човешки живот…тогава процесите стават необратими и емоциите вземат връх над разума…!!
Надявам се че ще ме разберете , как изразявам моите мисли , като техен биологичен баща….!!!
С уважение:

В.Ангелов

afera.bg

«