« Върни се назад Публикувано на 24.07.2022 / 13:31

БАЧИЙСКИ, КОЙТО ЖИВЕЕЕШЕ НА ПОКРИВА. ПУСКАЙТЕ ГО ВСЕКИ ДЕН ТУЙ ЛОГОРЕЙНО КАРЛСОНЧЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, НЯМА ПО-ГОЛЯМА АНТИРЕКРАМА НА „ПП“, „АЗ ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО“!

А сега кажете, че туй, което виждате на снимката не ви прилича на Карлсон, който живееше на покрива! Срещу него пък едно мишле от bTV угодно и прислужливо, което е надумкало тумбачето със сиренце, за да не цвърка много и единственото, което да прави е да лигави властващите си събеседници.

„Аз да ви кажа честно“… почва Бачийски, депутат от ПП, банален словесен паразит, който той употребява дежурно. Ние пък, като чуем някой да изрича: „Аз да ви кажа честно“, тутакси разбираме, че лъже като …, да не казваме като какво, че не е политкоректно.

Ъъъъъ…, аааа…, ъъъъ…., аааа…. – мъчи се Бачийски, който живее на покрива, ама се мъчи канската, чак пот се лее от него, за да навърже логорейната си мисъл в изречения, от които някой нещо да разбере.

Защото и Харвард да си завършил, няма как да разбереш какво точно иска да ти каже Бачийски, който живее на покрива.

Той гледал „аз да ви кажа честно“ записа с Христо Иванов и „с нетърпение“ искал да открие „скандално нещо“, ама не го открил, щото ъъъъъ….“ПП“ била готова избори, понеже ааааа….., ааааа…., преди година били шепа хора, пък са били хиляди, а пък „Капитан Андреево“ ъъъъъ, …ъъъъ, три жалби имало вкарани в съда на три различни дати, пък един съдия ги разпределил, ааааа….., ъъъъъ…., пък Георги Чолаков бил Делян Пеевски, ама Бачийски, който живее на покрива говорел за здравето на гражданите, щото имало пестициди, ъъъъъ….

Като гледаме Бачийски, ние пък сме загрижени за неговото здраве, защото може и да не яде пестициди, ама очевадно набляга на вредните захари и въглехидрати, и на мазничките баници.

Една перка му липсва на гърба, или задника. Нека сам си избере.

Иначе, браво на слугинската bTV, пускайте Бачийски, който живее на покрива всеки ден, ако може, по-голяма антиреклама на ПП от тая няма, „аз да ви кажа честно“.

Веселина Томова

«