« Върни се назад Публикувано на 30.04.2014 / 9:52

БАЦАТА БИЛ ОБИДЕН И ПОДЦЕНЕН, ИМАЛ 4-5 ХОТЕЛА И 30-40 МИЛИОНА ЕВРО, „АФЕРА” И ТОМОВА МУ ПАК КРИВИ

 

Старата ни дружка Христо Асенов – Бацата бе почетен тези дни от жълт вестник, в който анонимен невчасник бе сътворил истински тюрлюгювеч от глупотевини по негов адрес, включително и тъпотията, че Бацата се криел дълго време в чужбина, за да не го застигнел куршум. В дописката на жълтия вестник е „разкрита“ „фундаменталната” новина, че Бацата имал хотел в Обзор, както и във Франция.

По традиция Христо Асенов – Бацата, от години фиксиран във Веселина Томова, взе, че припозна Томова като автор на тъпоумната жълта дописка. И вместо да се обади на Томова, прозвънил общ приятел на двамата, възмутен и изпитващ болки и страдания, че „го били подценили”. Той имал не два хотела, а четири – пет плюс 30-40 милиона евро, а не както „пишела Томова” няколко милиона.

За сведение на Бацата, нито Томова, нито АФЕРА пише анонимно в жълти вестници. Томова си има сайт, който се нарича АФЕРА и ако поиска да напише нещо за Христо Асенов – Бацата, той самият е наясно, че ще се получи истински сензационно четиво. Томова, когато е трябвало е писала за Бацата – във времена, в които никой не смееше да му спомене името. Освен това не друг, а Томова седя на масата в кафене „Кристал”, когато стреляха по Христо Асенов и за сведение на идиотския жълт дописник нито едно от описаните имена на ченгета в жълтия вестник не е седял на масата на Бацата в онзи момент.

АФЕРА и Томова от много време са наясно, че Бацата пребивава във Франция и ако сме сметнали, че това е „голяма новина”, досега да я бяхме написали в АФЕРА. Но не сме преценили, че Асенов ни е приоритет.

Вместо да се вторачва в Томова, Бацата нека се огледа в измекярското „приятелско” обкръжение на варненска територия, чиито слуги пишат анонимно в жълти вестници.

Когато има да каже нещо Томова, го прави в АФЕРА. И хич не и пука нито от Бацата, нито от филанкишията.

Толкова.

Afera.bg

«