« Върни се назад Публикувано на 11.07.2022 / 8:46

БАХТИ ЛАБОРАТОРИЯТА! КЛАСИЧЕСКИ ГЕПАЧИ. ТОВА СТЕ ВИЕ. СМЕШНИЦ ЖАЛКИ!

“Трябва да се води нормален и спокоен разговор”, заяви в полуистерия певецът – демократ Стоян Михалев, докато подскачаше нервно на стола в Нова.

“Трябва да се има НАПРЕДВИД, че не мога да бъда купен. Но аз все се боря, а те все ме заплашват. Това трябва даде има НАПРЕДВИД”, вика пък Константин Бачийски от bTV.

Имам го напредвид Бачийски, както имам и напредвид  дребният демократичен детайл, че в нормална държава някой се определя като мафия единствено след решение на съда.

6 месеца слушам от Киро и от един тип с очички на язовец, зам. министър Христанов, как били преборили мафията на “Капитан Андреево”. Били й взели лабораторията на мафията, лабораторията за зеленчуци. Всеки Божи ден и от трите национални телевизии, сутрин и вечер само за това говорят. А през цялото това време пък от МВР твърдят, че данни за престъпление няма.

И се питам, абе, Бачийски, Христанов, и ти Киро, що не “преборихте” мафия с разпространението на дрога? В България е по-лесно да си купиш амфетамини, отколкото хляб. Що не преборихте мафията с пътищата? Иво Тонев и приятели, какво стана с тях? Какво стана с обществените поръчки в земеделието? Бахти лабораторията! Всеки ден лабораторията.

И сега ще ви кажа, защо тези лица всъщност са мошенници. Защото жената на зам.министър Христанов има десет фирми, които се занимават с храни. Точно бизнесът, който Христанов иззема на “Капитан Андреево”. 10 фирми, бате! За храни. Защото Киро търгува с хранителни добавки. Защото именно затова същият прибра БАБХ под лично управление в Министерски съвет. Защото Киро и Христанов са в един и бизнес и са лични приятели от години!

Мафия ли? Може би. Но вие не сте нищо, ама нищо по-различно от тях. Класически гепачи. Това сте и вие. Мафията гони мафията. Смешници жалки!

Васил Петев

Бележка на АФЕРА:

Туй кречетало, играещо ролята на дървен философ, по bTV, освен НАПРЕДВИД „блесна“ как ПП-то „заловили мафията“ на „Капитан Андреево“ с „доказателствата са по-скоро косвени“ и употреби поне двайсет пъти „нали така“ и „аз да ви кажа честно“ в логореята си. Значи, тия постни, елементарни плямпала „борци срещу мафията“ само като ги слушаш и гледаш, ти идва да си направо „мафията“! Жалка картинка!

«