« Върни се назад Публикувано на 06.01.2009 / 9:39

Бате Бойко: Аз не съм виновен, че мога да свиря, пък Станишев не

"В договора на концесионера не влиза задължението да се почистят всички улици. Ние все по-добре се оправяме със ситуацията", каза още бате Бойко и добави, че Столичната община въобще не била изненадана от обилния снеговалеж в града. На въпрос защо част от снега не се извозва, кметът заяви, че това струвало пари.
Естествено неформалният лидер на ГЕРБ изхленчи отново, че правителството на Станишев не помагало на София. Участието си във филма “Забранена любов” Борисов коментира така: "Ако не се бях появил в ролята си на софийски кмет може да вземат Бриго Аспарухов или Татяна Дончева. Дори и на филм това не трябва да се допуска".

Бойко, който е свикнал да бъде хвален като Месия, чистосърдечно се ядоса на въпроса на твводещия, който пък искренно бе учуден, че столичният кмет може да свири на пиано. През зъби бате Бойко защити музикалната си чест: "Аз не съм виновен, че мога. Аз съм в Дом за деца, които пеят и танцуват за Коледа и изсвирих една песен. Аз не съм виновен, че аз мога, а Станишев не може. Съжалявам!".

 

Afera.bg

«