« Върни се назад Публикувано на 05.10.2022 / 9:15

БАСТУН СТЕФАН ЯНЕВ, ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП И БОКО ТИКВАТА – ПРАВЕНИ ПО ЕДИН КАЛЪП. ЛАПАТ ГО ЦЕЛИЯ, КАТО ОБЩАТА КУРВА ОТ СЕЛО ТРУД

Бастун Стефан Янев „НАТО е България, България е НАТО“ ама „разбира се“ приемал поканата на Тиквата Боко.

Служебният Бастун на Румен Радев, който не вкара Херо Мустафа само в кенефните чинии на всичките си министерства и агенции, като Мара, общата курва, е готов на всякакви преговори и нямал „червени разделителни линии“.

Лапа го целия, както казват в село Труд.

Бастун Стефан Янев, който така и не обясни откъде му идват парите, които потроши по изборите – колко общо имат с Ковачки и други корпулентни фигури, е готов на всякакво продажничество, където го турнат американците, на които ближе задника.

Такива мерзавци зелени чорапи в комплект с Боко тикви сътвори генерал Маринкин, който в комплексарщината си на всяка цена да спечели втори мандат, се надупи и продаде националните интереси на държавата.

Впрочем, Боко, Бастуна и Зеления чорап истински си отиват – правени са по един калъп. Плашипутарници страхливи продажници.

Много здраве и на ортака на Бастун Стефан Янев – Стефан Софиянски. Може да извика и зет си от Дубай да седне и той на преговори ама „разбира се“. Ако Черепа отдавна не му е теглил една сочна майна.

То бива намкьорлък и тепигьозлък, ама тия са истински срам и позор за България!

Afera.bg

«