« Върни се назад Публикувано на 17.10.2014 / 12:42

БАРЕКОВ: 5.09: „ЩЕ СПРА БОРИСОВ” 17.10: „ОТ РАЗБИРАТЕЛСТВО НА ББЦ И ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ”

БАРЕКОВ5.09.2014 година, Николай Бареков:Ще спра Борисов!”
11.09.2014 година, Николай Бареков: „Този човек ще го спра. Този човек ще гледа властта през крив макарон. Битката ни с тези хора е много емоционално, но когато виждам тяхната наглост, искам да им го кажа в очите. Лидерът на ГЕРБ наближава 60 години и след 5 октомври смятам да пенсионирам и Бойко Борисов. Ще го оставя със 130 лв. да живее в Банкя – да го видя как ще я кара. Но нали знаете – той има други спестявания, само че никой не ги знае къде са. Казва, че имал на влог 14 хиляди лева. Жив да го ожалиш. Ако го видя, ще му предложа да му събираме помощи, за да си изкара спокойно старините.

17 октомври 2014 година, Николай Бареков, пред жълтакавия сайт на Недялко Недялков, който изобщо няма нищо с Делян Пеевски:
Ако ББЦ и ГЕРБ се разберат днес, от това разбирателство ще спечелят всички и най-вече българският народ. Няма да има губещи. Поздравявам колегите от Патриотичния фронт, които вчера успяха да договорят с ГЕРБ общи приоритети. Ставам все по-голям оптимист, че ще има правителство с мандата на първата политическа сила. Посъветвах колегите, че на днешните преговори е най-важно да се постигне работеща икономика, висок икономически растеж, дори с цената на заеми, защото няма проблем, когато те работят за икономиката и създаването на нови работни места. ББЦ отиват днес на преговори с колегите си от ГЕРБ с мисълта за консенсус по основни политики и програми, а не да преговарят за министерски кресла.
Ако днес се постигне разбирателство между ГЕРБ и ББЦ, ще бъде прекратен рекетът върху мандатоносителя. За мен днес може да бъде извършен решаващ пробив и ще стане ясно, че още следващата седмица България може да има правителство. Бихме мислили за постове, чак когато има коалиция и формула за работещ кабинет“.

Afera.bg
Колаж: Георги Динев, Фейсбук

 

«