« Върни се назад Публикувано на 05.03.2014 / 12:54

БАРЕКОВ: ЩЕ СТИГНА ДОКРАЙ В РАЗОБЛИЧАВАНЕТО НА ИЗБОРНИТЕ ИЗМАМИ!

 

„България без цензура“ започва подписка за анкетни комисии за президента и за местните избори. Председателят на ЗНС Румен Йончев днес на обяд ще проведе предварителни разговори от наше име с парламентарните групи на БСП, ДПС и „Атака“ за събиране на необходимите подписи за създаването на две временни анкетни комисии. Едната – за евентуалните нарушения на Росен Плевнелиев като министър и държавен глава и втората – за съмнителния брой бюлетини и за евентуалното съществуване на афера тип „Костинброд“ при президентските избори през 2011 и при избора на мнозина от кметовете на големи областни градове (Иван Тотев).

Надявам се парламентаристите да стигнат до разумни решения и хора от ГЕРБ да ни подкрепят в пленарна зала. В днешната преса някои народни представители са потвърдили казаното пред мен, че ще подкрепят създаването на анкетни комисии при тяхното гласуване.

Ако официалната позиция на ГЕРБ остане „против“, това означава, че Борисов и Цветанов признават Плевнелиев за техен еднопартиен президент и се страхуват да не лъснат техните далавери и манипулации на изборите през 2011 г.

Моята позиция е принципна и ще стигна докрай в разобличаването на измамите и гарантирането на прозрачен изборен процес.

Afera.bg

«