« Върни се назад Публикувано на 12.02.2014 / 21:05

БАРЕКОВ: ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ИСТИНАТА ЗА СРАМНИТЕ СДЕЛКИ, КОИТО БОРИСОВ Е ПРЕДЛАГАЛ НА ДПС!

 

На учредителното събрание на общинската структура на „България без цензура“ в Благоевград Николай Бареков коментира и скандала с 40-те срещи на Цветан Цветанов и Делян Пеевски: „Въпросът е кой ги прати един при друг. Има една политическа мишка, който от вчера стана по-нисък от тревата. Изведнъж се оказа, че с Пеевски бил приятел. Ще излезе истината за срамните сделки, които Борисов е предлагал на ДПС. Имаше коалиция и тя се нарича ГЕРБ-ДПС. Какъв е изборът на обществото сега – Цветанов да стане шеф на МВР, който подслушваше цялата държава или Росен Петров, който е завършил класическа гимназия, който е патриот, историк и има чин от МВР.

Каква е българската алтернатива – от една страна са БСП и ДПС, от друга АБВ – изцяло проект на ГЕРБ и Реформаторският блок – тази шепа лентяи, събрани там, финансирани от Дал и Ердоган, които ще се разпаднат всеки момент, защото социолозите не им дават спечелено нито едно евродепутатско място и ние с ВМРО, които предлагаме възстановяване на държавата“.

Бареков предложи и идеята да се проведе референдум за членството на Турция в ЕС: „Като европейци ние имаме право да кажем „да“ или „не“ на членството на Турция в този й вид. Не може религията да определя водещите политики в една държава. При отрицателен вот, ЕС е длъжен да се съобрази и Турция ще остане извън Съюза. Да видим тогава Ердоган дали ще продължи да плаща на български депутати“.

Afera.bg

 

«