« Върни се назад Публикувано на 07.03.2014 / 9:45

БАРЕКОВ С 12 УБИЙСТВЕНИ ВЪПРОСА КЪМ БОРИСОВ

 

1.Г-н Борисов, имате ли участие, посредничил ли сте при формирането на медийни групи и готов ли сте да бъдете подложен на операция „Чисти ръце“ относно вашите доходи и имущество на вас и свързаните с вас лица, като Цветелина Бориславова?

2. Свързанали е Цветелина Бориславова със сенчестото финансиране на сайта Offnews.bg?

3. Няма ли най-накрая крупният имотен собственик Цветан Цветанов да обясни как с държавна заплата се купуват 6 апартамента, каква консултантска дейност е извършвал, за да забогатее с над 120 000 лв. и в чия полза са били консултантските му услуги?

4. Как Цветелина Бориславова за една нощ придоби 35% от БТК през СиБанк срещу компенсаторки, без да има ясен произход на капиталите й?

5. Съдейства ли Бориславова с покровителството на Бойко Борисов при криминалната продажба на БТК на руската мафия в лицето на Тор Бьорголфсон?

6. Защо Бориславова вадеше безплатни карти за използване на съоръженията на Пампорово на правителството на ГЕРБ и депутатите им? Съдействаше ли Борисов за изгонването на държавата като собственик на „Пампорово“ АД?

7. Г-н Борисов, вие и вашият ортак Иво Прокопиев ли държите монопола над медиите в интернет?

8.Какво ще отговорите на българските данъкоплатци за факта, че не от личния си джоб, а чрез партийната субсидия на ГЕРБ плащате за втория си дом в Бояна, който е известен още и като Боянския бардак?

9. Какво ще отговорите на въпроса ми като данъкоплатец, че с обществени средства ГЕРБ нагло е обявила като сделка с имущество закупуването на две бронирани аудита на цена 166 569.43 и 206206.77 лв.? Кой е вносителят на тези автомобили, каква е тяхната реална цена и върната ли е комисионната за тази сделка под масата? Смятате ли, че българските данъкоплатци и избиратели са съгласни данъците им да се харчат за луксозни имоти и луксозни немски автомобили, бронирани до последна степен?

10. Как ще докажете, че сте дарявали заплатата си от държавните постове, които сте заемали и защо не обявите публично на кого сте я дарявали?

11. През кой посредник ГЕРБ е наела имота, известен като Боянския бардак и деклариран ли е договорът за наем пред Столична община. Кой всъщност е наемателят на имота – физическо лице или партията? Гарантирате ли, че всички посетители на имота са висшестоящи гости на партията или по-скоро „лични“ гости на вашия лидер?

12. Г-н Борисов, от кого ви е страх повече – от Сретен Йосич, от българските избиратели или от моето влизане в политика?

Николай Бареков

«