« Върни се назад Публикувано на 23.10.2016 / 11:07

БАРЕКОВ СИ ТРЪГНАЛ ОТ СТУДИОТО? АМИ ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА, А ДЕБЕЛ ЗАДНИК И ГОЛ БАДЖАК!

николай бареков жени марчева„ГолЕеееем скандал“, човек, голяма работа. Николай Бареков си тръгнал от студиото на bTV, с водещ Жени Марчева. Изгледахме “чудото невиждано“. Вчера писахме как един дебел г*з, понеже ненавижда Пламен Орешарски, пък се нарича „независима“ журналистка“, направи „предаване“ с такъв пошъл монтаж, че на човек да му се доповръща.

Днес пък Жени Марчева, която очевидно не долюбва Бареков, реши да му спретне „упражнение“ по английски, надявайки се, че така ще изпъкне остроумно като „топ“ водеща. Обаче, какъвто и да е Бареков, той не пасе патки като екс журналист и с бърза реакция я тури връз голите и баджаци, отказвайки да влезе в манипулацията, наречена „интервю“, и оставяйки зрителите да се „наслаждават на голите баджаци“ на въпросната Жени Марчева.

Че журналистика на тази територия, наречена България, няма, е ясно и на травеститите. Да се правиш сутрин рано на Цецка „Първичен инстинкт“, заголила наистина баджаци и да пренасяш собствените си отрицателни емоции върху госта си в телевизионно студио, е нещо, което няма нищо общо с журналистиката.

Мразете си гостите, бре, ДЖУрналистки, обаче ги заковете с акъл и талант, а не със селски пинизи на обидени женки.

Защото това не е журналистика, а бардак. С главен отговарящ – Бай Хуй.

Afera.bg

«