« Върни се назад Публикувано на 13.11.2014 / 22:27

БАРЕКОВ СЕ КАЧИ ГОРЕ НА ЧЕРЕШАТА И ОКОНЧАТЕЛНО ОБЪРКА НАРКОТРАФИК С БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ

Бареков и БорисовЕдрата престъпност – тази, която продава наркотици на децата ни, ще бъде унищожена само, когато бъде ударена битовата престъпност. Да сте чули политици или експерти по национална сигурност да го твърдят това? Аз като европейски политик не искам да говоря само „държавата, та държавата“, рече изживяващият се като „европейски” политик Николай Бареков по БНТ.

Бареков, очевидно вещ по темата с „горе на черешата”, реши да направи дълбокомислени заключения по „едрата” и „битовата” престъпност.
Барековия решил, че едрата престъпност, „която продава наркотици на децата ни”, щяла да бъде унищожена като бъде ударена „битовата” престъпност.
През първия мандат на Бойко Борисов имаше един лаф „Т….к, музика и вести от Бойко Борисов”. Сега е добре да бъде трансформиран като „Т…., кока /кола/ и вести от Бареков”.
Бареков, който е очевадно гол и бос по темата за престъпността, сведе толерирането на наркобизнеса от ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА СЛУЖБИТЕ И ДЪРЖАВАТА, до решението с … „битовата престъпност”.
Барековия, когото Борисов нарече Дудук, иначе „имал от време на време комуникация с Бойко Борисов“ и щял да му стисне ръката, ако се преборел с престъпността.
Тоя „Дудук” истински е омерзителен и е „перде” от калибъра на авера си Борисов. Не друг, а „Дудука” „громеше“ Борисов като наркотрафикант, мутра, убиец и откраднал четири милиарда. Сега му дава акъл с битовата престъпност да бори наркобизнеса и съответно контрабандните канали, които няма как да бъдат осъществени без доброто на държавата, службите и янките.
Кяр за всички е, че Бареков се подвизава в Брюксел, белким не ни ходи ката дневно по нервите тук. Ако такива идиотщини плещи и там обаче, ега ти държавата щом Бареков и е евродепутат.
Afera.bg

«