« Върни се назад Публикувано на 15.04.2014 / 16:23

БАРЕКОВ: РАЗСЛЕДВАНЕТО ПО „КОКАИНОВИ КРАЛЕ” Е ДОСТИГНАЛО ДО БОРИСОВ!”. АФЕРА: „РАЗСЛЕДВАНЕТО“ ЩЕ СТИГНЕ ДО КРИВАТА КРУША!

 

„Бойко Борисов ще свърши като Брендо. Разследването по аферата Кокаинови крале вече е достигнала до Борисов. Информацията ми за това не е от България. Борисов ще бъде разследван не от българските, а от западните служби. Борисов настоява за предсрочни парламентарни избори веднага, но това е невъзможно, дори

Конституцията не го разрешава. Причината за неговото истерично държание през последните дни е, че той иска на всяка цена да се върне отново във властта и да замете своите следи, но няма да му се размине“,  категоричен бе Николай Бареков в Благоевград.

Похвално е, че Бареков има източници и информация извън България по отношение на „бъдещия Брендо” – Бойко Борисов.

В името на реалността обаче, ще охладим ентусиазма му, като отбележим, че АФЕРА има такива сведения от преди година и половина, пак от „партньорски служби”. Като се има предвид обаче ДОГОВОРКАТА ЗА ПАЗЕНЕТО НА БОРИСОВ НА РОДНИЯ ПОЛИТИКО-УПРАВЛЕНСКИ – ПРОКУРОРСКИ ТЕПИХ, отсега прогнозираме, че „разследването” на Борисов ще стигне до кривата круша.

Лица като Цветлин Йовчев, Владимир Писанчев, Сотир Цацаров НЯМА ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА АРЕСТУВАТ БОРИСОВ.

За „партньорските служби” пък и дума да не става. Те не арестуват, те търгуват с влиянието на информацията. У нас – по традиция. Като се почне от американското посолство, в което Борисов търчи обикновено посреднощ.

Afera.bg

 

«