« Върни се назад Публикувано на 22.02.2014 / 20:53

БАРЕКОВ: ПРЯКОРЪТ НА БОРИСОВ В МВР КАТО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР Е БИЛ „БЕЛИЯ ГЕНЕРАЛ”, ОСТАВЯЛ СИ ПИСТОЛЕТА И КОКАИНА НА РЕЦЕПЦИЯТА

 

„Защо не коментира разследването срещу негов човек за кокаин? Бойко Борисов да коментира разследването срещу общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев. Знаете ли какъв е бил прякора на Борисов в МВР като главен секретар – наричали са го Белия генерал.

Има двама бели генерали – единият е генерал Гурко, защото е бил на бял кон, но Борисов не е засичан да язди бял кон никъде. Бившият кмет на Смолян дойде при мен и ми каза, че през 1991 г., когато е посещавал хотелите му в Пампорово, го е карал да си оставя пистолетите и кокаина на рецепцията.

Орлин Алексиев е човекът, който разнася куфарчетата в Столична община. Това е човекът, който плаща всички разходи на партия ГЕРБ в София.

Това е човекът,  в чийто бар Флайт плащаха за протестите в Пловдив пред джамията и в София, когато се опитаха да бутат парламента. Това е Орлин Алексиев, ако не знаете кой е той. 

Автосалонът му беше разбит от полицията. И този човек излиза и казва, че няма общо с кокаина, намерен по време на неговата дестинация“, заяви днес Николай Бареков на брифинг.

Afera.bg

«