« Върни се назад Публикувано на 23.01.2014 / 20:59

БАРЕКОВ: ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ БАНКЕРИ И БИЗНЕСМЕНИ ДА ИЗЛЯЗАТ И ДА РАЗКАЖАТ КАК БЯХА РЕКЕТИРАНИ ОТ БОРИСОВ ДА МУ ПЛАЩАТ КОМИСИОННИ!

 

„БСП и ДПС не разбраха защо хората са ги избрали. Вместо да излекуват България от раните при управлението на ГЕРБ, те се гушнаха и направиха нещо като нова тройна коалиция. Дотам, че имаше опасност Борисов отново да се върне на власт. ГЕРБ не е нищо по-различно от БСП и от ДПС. В този им вид тези формации работят само за себе си и са вредни за обществото.”, заяви лидерът на „България без цензура” в „Лице в лице” по bTV.

„България без цензура“, която ще се учреди като партия в събота, е идея на хората и се е роди при тях на площада. Хората в Добрич, после в Бургас и Пловдив ме питаха защо не направя партия. На 42 години съм и нямам намерение да си залагам авторитета. Рискувам, но се надявам да спечеля в името на хората. „България без цензура” няма да се коалира с никой, когато влезе в парламента, ако партията ми не е първа политическа сила.”, каза още Бареков.

Росен Желязков ще опере пешкира за случилото се в Костинброд,

прогнозира още Бареков по повод скандала с печатницата в Костинброд:„Това беше начин да се купят изборите от Плевнелиев, Борисов и Цветанов. Призовавам Желязков да каже как Борисов, Цветанов и Плевнелиев са манипулирали изборите.

Бареков лансира идеята бизнесът да бъде оставен законно да финансира партиите. Ако държавата не подкрепи бизнеса, няма как да се подобри положението на българското общество: „Станишев и Борисов взимат пари под масата, а аз съм готов да инициирам законадателни промени за това“.

Бареков за пореден път обясни, че само той стои зад партията си

и финансира пътуванията си из страната сам с дребни дарения от малкия и средния бизнес. Бареков използва ефира, за да призове всички банкери да излязат и да разкажат как са били рекетирани от Борисов да му плащат комисионни. И как Цветанов ги е тъпкал. „Аз също съм изпитал на гърба си рекета”, каза той.

Лидерът на „България без цензура” каза още, че един от чуждестранните гости на учредителния конгрес на партията в събота ще е Зоран Живкович: „Той проведе операция „Сабя” в Сърбия след убийството на Джинджич. Ние ще проведем опирация „Чисти ръце”.

Afera.bg

«