« Върни се назад Публикувано на 16.02.2014 / 15:38

БАРЕКОВ ПРЕД ХИЛЯДЕН МИТИНГ: ВЗЕМЕМ ЛИ ВЛАСТТА БОРИСОВ ВЛИЗА В ЗАТВОРА. МЕСТАН И СТАНИШЕВ – СЪЩО! ПОЛИТИЦИТЕ СА МУТРОМИШКИ!

 

 Неизбежното чука на вратата, а мен никога третото място не ме е задоволявало и затова искам победа през май.Тези глупаци в парламента не са разбрали, че ние сме тука, за да изгоним боклука. Ако наистина желаете промяна, помогнете да бием БСП и ГЕРБ на изборите и след това заедно да съставим правителство на българския народ.

Веднага след като вземем властта Бойко Борисов ще влезе в затвора с много сериозна присъда. Това няма да бъде саморазправа с опозицията, а ще е част от операцията „Чисти ръце“, заяви Николай Бареков на близо шестхиляден митинг срещу монополите, организиран от „България без цензура“ и ВМРО.

„Къде е Борисов сега?“, запита множеството Бареков, след което извади от джоба си малка мишка играчка и заяви: Ето го къде се крие!“

Той обясни, че българската политика роди нова порода – мутромишка. По думите му, политиците ни докато са на власт, са мутри, после стават мишки и се крият.

Бареков подчерта, че Борисов е национален предател, който 4 г. е водил политика на геноцид над българските майки. По думите му лидерът на ГЕРБ 10-15 г. е бил най-голямата подлога на ДПС .

Бареков не подмина и друг по думите му национален предател – президента Георги Първанов.

„Агент Гоце докара през 2006 г. на власт ДПС само и само да го изберат за президент с турските гласове“, припомни лидерът на ББЦ.

Той констатира, че за съжаление страната ни не е случила на президенти, защото след Първанов е дошъл мафиотът Росен Плевнелиев. Бареков отправи критики и към Сергей Станишев,  Пламен Орешарски и Местан, които според него имат огромен шанс да влязат в затвора няколко минути преди Борисов. По думите те продължават да крадат, като са наследили измамните схеми от ГЕРБ.

„Ние сме за правителство на националния консенсус, затова излезте и гласувайте за нашия съюз, който ще продължи да се разширява“, призова Бареков и добави, че само след няколко дни Коалиция за България ще остане без един от своите депутати и това ще постави парламента в колапс. 

Afera.bg

«